Σκληρή μάχη στο Περιστέρι και την Κέρκυρα!

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 28ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, που έχει μπει στην τελική ευθεία και το ενδιαφέρον κορυφώνεται τόσο για τις ομάδες που θα ακολουθήσουν, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, όσο και για τους συλλόγους που θα υποβιβαστούν.

Σήμερα, λοιπόν, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τη Βέροια και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης, καθώς η ομάδα της Ημαθίας μετρά αρκετές απουσίες,

χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έπαψε να είναι υπολογίσιμο μέγεθος.

Το πιο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον Άρη σε αγώνα όπου οι αντίπαλοι έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους: οι γηπεδούχοι να διασφαλίσουν την παρουσία τους στα πλέι οφ και οι φιλοξενούμενοι να μείνουν ζωντανοί στη διεκδίκηση της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Με νίκη η ομάδα των δυτικών προαστίων «κλειδώνει» την τέταρτη θέση, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων αγωνιστικών. Από την πλευρά του, ο Άρης ελπίζει σε νίκη για να διαφύγει από την προτελευταία θέση και να προσπεράσει τον Πανθρακικό, κάνοντας μεγάλο άλμα για τη σωτηρία.

Στην Κέρκυρα, τέλος, οι ουραγοί «Φαίακες» θα υποδεχθούν το βαθμολογικά αδιάφορο Λεβαδειακό και θα επιζητήσουν πάση θυσία το τρίποντο, που θα διατηρήσει άσβεστες τις –μαθηματικές, πλέον- ελπίδες που έχουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Το πρόγραμμα:

Κέρκυρα-Λεβαδειακός: (17:15)
ΠΑΟΚ-Βέροια: (17:15)
Ατρόμητος-Αρης: (19:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα