Σόιμπλε: Ανεύθυνοι δημαγωγοί οι Έλληνες πολιτικοί

Τις αμφιβολίες του για το αν η Ελλάδα έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα διάσωσης, εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά ότι «οι αμφιβολίες αυτές πρέπει να ξεκαθαριστούν», σύμφωνα με απόσπασμα συνέντευξής του στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF, μέρος της οποίας δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

«Η Γερμανία θέλει

να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να κάνει η χώρα», δήλωσε ο κ. Σόιμπλε σύμφωνα με το ZDF.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως στην εν λόγω τηλεοπτική συνέντευξη ο Γερμανός υπουργός, εξαπέλυσε βολές κατά των Ελλήνων πολιτικών, χαρακτηρίζοντάς τους ανεύθυνους δημαγωγούς, υποστηρίζοντας ότι ρίχνουν την ευθύνη των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στους ξένους εταίρους.

«Αν οι Έλληνες πολιτικοί πείθουν τον λαό ότι η ευθύνη για τα προβλήματα της Ελλάδας βρίσκεται στις Βρυξέλλες, την Ευρώπη ή την Γερμανία, είναι ανεύθυνοι δημαγωγοί. Η ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα βαραίνει μόνο την ίδια την Ελλάδα και τους πολιτικούς της», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σόιμπλε, με την εν λόγω συνέντευξη να αναμένεται να μεταδοθεί την ερχόμενη Τρίτη.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα