Σοκ! Έκοψαν το ρεύμα από παραπληγικό

Έγινε και αυτό… Από κατάκοιτο παραπληγικό που αδυνατεί να περπατήσει η ΔΕΗ έκοψε το ηλεκτρικό ρεύμα, βυθίζοντας το μικρό διαμέρισμα στη Λάαρισα

Σύμφωνα με το thessalianews, ο παραπληγικός συμπολίτης μας που αδυνατούσε να πληρώσει το χαράτσι, σε κατάσταση απόγνωσης κατάφερε και επικοινώνησε με το Εργατικό Κέντρο Λάρισας για να ζητήσει συμπαράσταση και βοήθεια κλαίγοντας.Στο τηλέφωνημά του εκείνη τη στιγμή στο Ε.Κ.Λ απάντησε ο γραμματέας κ.
Πάρις Λιόλιος που χωρίς χρονοτριβή παίρνοντας μαζί του και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κώστα Ριζούλη πήγαν στο σπίτι του παραπληγικού συμπολίτη μας.Ανεβαίνοντας στο φτωχικό διαμέρισμα του πρώτου ορόφου επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τους αρμοδίους της ΔΕΗ ώστε να εξηγήσουν το πρόβλημα και να ζητήσουν την επανασύνδεση της συγκεκριμένης παροχής.Όπως τόνισε, μιλώντας στην «Ε» ο γραμματέας του ΕΚΛ κ. Πάρις Λιόλιος η επικοινωνία δεν ήταν εφικτή, έτσι, οι ίδιοι με τις γνώσεις περί ηλεκτρολογικών που είχαν, κατέβηκαν στο υπόγειο της πολυκατοικίας, βρήκαν το ρολόι σύνδεσης με το διαμέρισμα του παραπληγικού και επανασύνδεσαν πάλι το καλώδιο επιφυλασσόμενοι σήμερα να ξανακάνουν επαφή με τη ΔΕΗ για την τελική διευθέτηση του όλου ζητήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα