«Στο σφυρί» μυθικό δαχτυλίδι 750.000 λιρών της πριγκίπισσας Μαργαρίτας – ΦΩΤΟ

«Στο… σφυρί» βγαίνουν τα τιμαλφή της πριγκίπισσας Μαργαρίτας! Μια μεγάλη και σπάνια συλλογή με προσωπικά αντικείμενα της πριγκίπισσας του Λονδίνου, Μαργαρίτας, που βρίσκονται στο διαμέρισμα στο Kensington Palace , αναμένεται να βγει αυτό το μήνα, στη γνωστή έκθεση δημοπρασιών «Αντίκες γιά όλους»που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Μπέρμιγχαμ.

Βέβαια αυτή η δημοπρασια μόνο για… όλους δεν είναι, καθώς μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται ένα αμύθητο διαμαντένιο δαχτυλίδι 5,16 καρατίων το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει τις 750.000 λίρες.

Το δαχτυλίδι αυτό, είχε κατασκευαστεί αποκλειστικά το 1970, για την πριγκίπισσα και είναι αναμφίβολα το ακριβότερο αντικέιμενο που έχει πωληθεί τα τελευταία 28 χρόνια, στις δημοπρασίες της έκθεσης.

Παράλληλα, στα τιμαλφή συμπεριλαμβάνεται το ρολόι από δεύτερο χέρι, που της είχε δωρίσει για τα 20α γενέθλιά της η τότε βασίλισσα, το οποίο μάλιστα, αναμένεται να κοστολογηθεί ξανά με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες λίρες! Αξίζει να σημειωθέι πως το ανεκτίμητο ρολόι Quartier, είχε αγοραστεί το 1940, από ένα μαγαζί με χρυσαφικά «από δεύτερο χέρι»!

Άλλα αντικείμενα που θα πωληθούν στη δημοπρασία σε πιο… ευκαταφρόνητες τιμές είναι ένα εντυπωσιακό χρυσό ρολόι, στο οποίο είναι σκαλισμένη μια κορώνα (κοστολογείται μόλις στις 140.000 λίρες), πίνακες ζωγραφικής, ρούχα, ζωγραφιές και επιστιλές της πρικίπισσας καθώς και άλλα πολλά! Όσοι… λεφτάδες προσέλθετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα