Στο θέατρο της οδού Κυκλάδων η σορός του Βογιατζή

Να μεταφερθεί το σώμα του στο θέατρο της οδού Κυκλάδων και να παραμείνει για λίγο εκεί. Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Λευτέρη Βογιατζή, που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας το μεσημέρι της Πέμπτης. Στη σκηνή μαγείο, στη σκηνή μήτρα της αυθεντικής, μεστής και εφηβικής μαζί δημιουργίας του. Και έτσι θα γίνει…

Λίγο πριν το τέλος, μέσα από το δωμάτιο του στο Υγεία όπου δοκιμαζόταν σκληρά από τη νέα επίθεση του καρκίνου,

ο Λευτέρης Βογιατζής έβαζε τους δικούς του κώδικες, αισθητικής και φιλοσοφίας για τον ίδιο του το θάνατο. Οπως γράφουν τα Νέα ζήτησε αμέσως μετά τον θάνατό του η σορός του να μεταφερθεί στο θέατρό του και να παραμείνει εκεί για λίγο. Ζήτησε επίσης, μετά την κηδεία, ο τελικός αποχαιρετισμός του να γίνει στον ίδιο χώρο.

Οι συγγενείς του, οι φίλοι του που τον λάτρεψαν ετοιμάζουν ήδη τις διαδικασίες για την μεταφορά, ενώ η κηδεία του προγραμματίζεται για μετά το Πάσχα, κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη. Στη μέση της σκηνής, ο μέγας σκηνοθέτης και ηθοποιός, σαν μια ακόμα ύστατη ανάσα θα αποχαιρετίσει όσους τον αγάπησαν και θα τους δώσει και την ευκαιρία να τον έχουν κοντά τους όπως τον λάτρεψαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα