Στοιχηματίζουν για το όνομα του μωρού του Ουίλιαμ και της Κέιτ

Μπορεί πριν από περίπου ένα μήνα να μαθεύτηκε καταλάθος το φύλο του μωρού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, αυτό που εξακολουθεί όμως να μένει επτασφράγιστο μυστικό είναι τα υποψήφια ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Τα στοιχήματα πολλά και ακόμα περισσότεροι αυτοί που νομίζουν πως έχουν την απάντηση στην ερώτηση που αποτελεί το μείζον θέμα στη Βρετανία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, όλοι περιμένουν τον ερχομό της πριγκίπισσας… Αλεξάνδρας τον

Ιούλιο καθώς αυτό χαρακτηρίζεται ως το επικρατέστερο όνομα στα γραφεία στοιχημάτων. “Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο θέμα στα γραφεία στοιχημάτων μετά από αυτά για το ποιο ήταν τελικά το φύλο του μωρού” αναφέρει το Metro UK.

Το όνομα Αλεξάνδρα έχει σίγουρα βασιλικές ρίζες. Η βασίλισσα Αλεξάνδρα κυβέρνησε μαζί με το σύζυγό της King Edward VII, όταν ανέβηκε στο θρόνο ύστερα από το θάνατο της μητέρας του Βασίλισσας Βικτωρίας το 1901. Μάλιστα θεωρείται από τις ομορφότερες βασίλισσες της Αγγλίας.

Η σημερινή Βασίλισσα Ελισάβετ έχει επίσης μια ξαδέλφη που ονομάζεται Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, 76 ετών, η νεότερος εγγονή του βασιλιά Γεωργίου Β.

Άλλα ονόματα που εξετάζονται, τουλάχιστον για τους Βρετανούς παίκτες των στοιχημάτων, περιλαμβάνουν τα Diana και Ελισάβετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα