Συγκρατημένη άνοδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Με συγκρατημένη άνοδο άνοιξε σήμερα το Χ.Α., λόγω της επιφύλαξης των επενδυτών για το νέο πακέτο μέτρων που δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά και της επόμενης δόσης που δεν έχει «κλειδώσει».

«Η αγορά αναμένεται να κινηθεί σε παρόμοιο μοτίβο με τους επενδυτές να απέχουν εν αναμονή των εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και παράλληλα με το βλέμμα στις εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο», ανέφερε η Πειραιώς Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.

Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν

σήμερα προκειμένου να αποφασίσουν για τα εργασιακά και τις απολύσεις, με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

Αυτή την ώρα (11:10), ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 0,77% στις 841,40 μονάδες, με την αξία των συναλλαγών να ανέρχεται στα 11,37 εκατομμύρια ευρώ.

Σε θετικό έδαφος κινούνται και οι περισσότεροι επιμέρους κλαδικοί δείκτες, με τη μεγαλύτερη άνοδο να σημειώνεται στους κλάδους Τραπεζών (+1,5%) και Κοινής Ωφελείας (+1,5%).

Από τις υπό διαπραγμάτευση μετοχές, οι 41 ενισχύονται, οι 14 υποχωρούν και οι 10 παραμένουν αμετάβλητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα