Τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος, Κριοί, γι’ αυτό κάντε τώρα την κίνηση που σχεδιάζετε εδώ και καιρό, στον τομέα των ερωτικών. Το ενδεχόμενο του λάθους είναι πάντα ανοιχτό, αλλά σ’ αυτή την περίπτωση αξίζει να ρισκάρετε. Προσοχή στις εντολές που δέχεστε και δίνετε στα επαγγελματικά. Όλες πρέπει να εκτελεστούν με ακρίβεια.

Ταύρος Τα υπνοούμενα δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά, όσο διασκεδαστικά κι αν είναι, εσείς πρέπει να επιδιώξετε μόνο ξεκάθαρες εξηγήσεις. Μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος- δεν θέλει και πολύ να ξαναβρεθείτε σε σύγχυση. Ευνοϊκή η επίδραση της Αφροδίτης στις

διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο δρόμος ανοίγει για να πραγματοποιήσετε την προσέγγιση που θέλετε.

Δίδυμος Είστε σίγουροι πως λάβατε τα σωστά μηνύματα από την πλευρά του ερωτικού σας αντικειμένου; Μην επαναπαύεστε στα πρώτα συμπεράσματά σας- καλύτερα να ερευνήσετε την όλη υπόθεση πιο αναλυτικά. Στην πορεία, θα εκπλαγείτε από τα νέα σας ευρήματα. Ηρεμία στα οικογενειακά σας, μετά από μια περίοδο εντάσεων.Μην ανακινήσετε τώρα παλιές έχθρες και διαφωνίες.

Καρκίνος Μια νέα γνωριμία σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και να παύσετε μια νοσηρή σχέση, στην οποία είχατε εθιστεί. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αλλά μη δοθείτε άνευ όρων στον αυθορμητισμό σας. Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον. Προστατεύστε τα κεκτημένα σας με κάθε μέσο, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνετε δυσάρεστοι.

Λέων Η έντονη σωματική άσκηση και η κοπιαστική δουλειά είναι η καλύτερη συνταγή για να φτάσετε τα επίπεδα επιτυχίας που έχετε στο μυαλό σας. Μην υποτιμάτε τις δυνάμεις σας, Λέοντες, ούτε το ευνοϊκό της συγκυρίας. Δώστε τη βοήθειά σας σε έναν στενό φίλο που δείχνει να τη χρειάζεται πολύ. Καιρός να βάλετε, έστω για λίγο, σε δεύτερη μοίρα το συμφέρον σας.

Παρθένος Η επανασύνδεσή σας με ένα αγαπημένο πρόσωπο σημαίνει περισσότερα απ’ όσα πιστεύετε. Μην κάνετε, όμως, το λάθος να αφήσετε την κατάσταση μετέωρη για ακόμη μια φορά. Ξεκαθαρίστε τη στάση και τα συναισθήματά σας, προτού γεννηθούν παράλογες προσδοκίες (από οποιαδήποτε μεριά). Ο Κρόνος δίνει ώθηση στα επαγγελματικά σας, ενισχύοντας τις δημιουργικές σας δυνάμεις.

Ζυγός Βγείτε επιτέλους απ’ το σπίτι, Ζυγοί. Αυτό που ψάχνετε δεν βρίσκεται μέσα, αλλά έξω. Κανείς δεν σας εγγυάται ότι θα το βρείτε εύκολα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθείτε εντελώς από την αναζήτηση. Σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο μιας μεγάλης επαγγελματικής αλλαγής. Τολμήστε κάτι διαφορετικό και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Σκορπιός Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο προβάλετε τα αιτήματα και τις ανάγκες σας (κυρίως στον ερωτικό τομέα), γιατί τα εκφραστικά σας μέσα είναι εκείνα που είτε θα σας αποθεώσουν είτε θα σας καταδικάσουν. Ερμηνεύστε σωστά τη διάθεση της στιγμής. Η Σελήνη προκαλεί σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό.

Τοξότης Μην αφήσετε μια σπάνια ευκαιρία να πάει χαμένη, όσο φόβο κι αν σας προκαλεί. Η αφορμή που τόσο καιρό ζητούσατε για να απαλλαγείτε από το τέλμα σας, είναι εδώ, και κανείς δεν σας εγγυάται ότι θα σας δοθεί ξανά. Εμπιστευτείτε τους Υδροχόους σήμερα. Θέλουν μόνο το καλό σας και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως Παρακολουθήστε τις εξελίξεις από απόσταση, Αιγόκεροι. Δεν είναι ανάγκη να εμπλακείτε σε μια ρευστή ιστορία, η τροπή της οποίας είναι ακόμα άγνωστη σε όλους. Προς το παρόν, η διακριτικότητά σας θα σας γλιτώσει από αρκετές κακοτοπιές. Ένα νέο ειδύλλιο κάνει σιγά σιγά την εμφάνισή του, αλλά καλά θα κάνετε να κρατήσετε μικρό καλάθι, στην παρούσα φάση.

Υδροχόος Πάνω που είπατε να επενδύσετε σε μια καινούργια αρχή, είναι λάθος να ενδώσετε σε ένα πισωγύρισμα, που μόνο προβλήματα μπορεί να σας προκαλέσει. Ζυγίστε προσεκτικά τα θετικά και τα αρνητικά των επιλογών σας. Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική αλλαγή, που θα ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες σας. Τίποτα δεν είναι αποφασισμένο ακόμα.

Ιχθύς Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με ψυχολογικά προβλήματα, δικά σας ή άλλων. Τώρα, αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να επιλύσετε ορισμένα βασικά πρακτικά ζητήματα, που σας εμποδίζουν να ζήσετε όπως θέλετε. Μη βασιστείτε στις διαβεβαιώσεις άσχετων προσώπων, σχετικά με τα επαγγελματικά σας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες μόνοι σας.

The post Τα ζώδια της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα