Τέσσερις κενές θέσεις για το Top-16

Με το μεγαλύτερο μέρος της 8ης αγωνιστικής να έχει ολοκληρωθεί, έχουν γίνει γνωστές οι 12 από τις ομάδες που θα σχηματίσουν τους δύο ομίλους του Top-16.

Μάλιστα σήμερα  πιθανότατα θα ξέρουμε δύο ακόμα!

Από τον πρώτο όμιλο, ο Παναθηναϊκός και η Χίμκι εξασφάλισαν την πρόκρισή τους και ακολουθούν στην επόμενη φάση τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί αναμένεται να βρεθεί σύντομα και η Φενέρμπαχτσε με τις τέσσερις ομάδες να παίζουν ανοικτά για το πλασάρισμά τους.

Στον

δεύτερο όμιλο η Μακάμπι… έστειλε στην επόμενη φάση την Άλμπα ενώ την πρόκριση την έχουν πάρει ήδη οι Ισραηλινοί και η Μάλαγα.

Μάλιστα αν την Παρασκευή η Σιένα επιβληθεί στην Τοσκάνη στη Μάλαγα τότε θα πάρει και αυτή την πρόκριση και μαθηματικά.


Η Εφές έστειλε στους «16» τον Ολυμπιακό!

Αντίστοιχα, στον τρίτο όμιλο, η νίκη της Έφες στην Κροατία έδωσε την πρόκριση τόσο στην ίδια όσο και στον Ολυμπιακό που πλέον παίζει την πρωτιά στο Κάουνας.

Απλό εκεί και πέρα αν το Μιλάνο είχε κερδίσει στη Βιτόρια θα είχε περάσει. Πλέον όμως και έχοντας χάσει δύο φορές από την Κάχα πασχίζει να μείνει στη μία νίκη πάνω από τους Βάσκους.

Τέλος στον τέταρτο όμιλο, η Παρτιζάν έμεινε όρθια και μαζί με την Μπάμπεργκ θα παίξουν στο Βελιγράδι την τελευταία αγωνιστική την τέταρτη θέση, αφού δύσκολα η Λιέτουβος θα μπει στο παιχνίδι. Έχουν ήδη προκριθεί Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Μπεσίκτας.

Με την ολοκλήρωση και της 8ης αγωνιστικής θα είναι πιο «εύκολη» και η προσέγγιση για τα πλασαρίσματα που θα φέρουν και τις συνθέσεις στους ομίλους του Top-16.

Πηγή: sentragoal.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα