Τι είπε ο Μαύρος στους παίκτες

Ο Θωμάς Μαύρος βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες της ένωσης κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες και στις δυνατότητες της ομάδας, ωστόσο τους ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αρνητικά αποτελέσματα. Μάλιστα, τους είπε ότι στο ματς με τον Πανιώνιο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.
«Καταλαβαίνετε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Για αυτό και ήρθα σήμερα εδώ να σας μιλήσω. Να σας ακούσω και εγώ, να σας πω ό,τι σκέφτομαι και να κάνουμε

διάλογο. Να μου πείτε τι φταίει και βλέπουμε αυτό το πράγμα», τόνισε αρχικά ο Μαύρος και πρόσθεσε:

«Βλέπω ότι υπάρχει ταλέντο, γίνεται δουλειά στις προπονήσεις με τον προπονητή σας, αλλά στα παιχνίδια βλέπω άλλα. Δεν σας βγαίνει ηδουλειά Πιστεύω ότι είστε καλοί παίκτες με ταλέντο. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε καν στην περιοχή τους. Στο δεύτερο είχαμε υπεροχή, αλλά τι να την κάνω αφού δεν κάναμε φάσεις. Δεν κάνουμε ευκαιρίες».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχουμε πολλά περιθώρια. Το Σάββατο με τον Πανιώνιο υπάρχει ένα αποτέλεσμα. Κανένα άλλο! Μόνο η νίκη».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Βλάχος κάλεσε τους παίκτες του να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αρπάξουν την ευκαιρία που τους έχει παρουσιαστεί:

«Πρέπει να καταλάβετε σε ποια ομάδα παίζετε, τι φανέλα φοράτε, τι ευθύνες έχετε εδώ. Έτσι θα γίνετε άντρες. Και πρέπει να γίνετε άντρες τώρα! Πρέπει να δώσετε τα πάντα για να αποδείξετε ότι αξίζετε να είστε εδώ. Είναι η ευκαιρία σας εδώ, ίσως η μεγαλύτερη της καριέρας σας. Αν φύγετε ως αποτυχημένοι από εδώ, δεν ξέρω πώς θα είναι η συνέχεια της καριέρας σας. Μάλλον πολύ δύσκολη. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κάντε αυτό που πρέπει».

Πρώτος πήρε τον λόγο από πλευράς παικτών ο Γιάννης Κοντοές: «Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας και να μην ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο. Πολλές φορές ασχολούνται κάποιοι με χίλια δύο πράγματα και όχι με την ομάδα. Με το facebook, με το ίντερνετ και γενικά με ότι δεν έχει σχέση με την προετοιμασία και τη συγκέντρωση μας στο παιχνίδι. Εδώ όμως είμαστε μια οικογένεια. Πρέπει μαζί, ενωμένοι, να βρίσκουμε τι δεν πάει καλά και να λύνουμε τα προβλήματα».

Ο Γιάννης Αραμπατζής είπε : «Πιστεύω ότι αυτό που φταίει είναι ότι δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Ούτε στις προπονήσεις, ούτε στους αγώνες. Μπαίνουμε φοβισμένοι στα παιχνίδια, δίνουμε χώρο στον αντίπαλο και μετά κυνηγάμε το σκορ».

Τέλος ο Ρότζερ Γκερέιρο ανέφερε: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Να μην προσπαθούμε να κάνουμε το δύσκολο, αλλά αυτό που μπορούμε με βάση τις ικανότητές μας. Αν ο καθένας δίνει ό, τι μπορεί, θα τα καταφέρουμε».

ΠΗΓΗ:in. gr

Keywords
Τυχαία Θέματα