Τί λέει το ζώδιό σας για σήμερα Τρίτη

Κριός

Ο Ερμής ενισχύει τις δυνάμεις σας στην επικοινωνία και σας βοηθάει να αποβάλετε τη νευρικότητα που σας διακατείχε τις προηγούμενες μέρες. Πλέον μπορείτε να συζητήσετε και τελικά να λύσετε με άνεση τα προβλήματα που άλλοτε σας φάνταζαν βουνό.

Προσοχή στις μεγαλόπνοες επαγγελματικές προτάσεις- κάποιος δεν σας τα λέει όλα και περιμένει να τον πιστέψετε παρόλα αυτά.

Ταύρος

Οι εντάσεις μεταξύ συγγενών δυστυχώς δεν θα αποφευχθούν και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε χωρίς φόβο και αναβλητικότητα. Μια παρεξήγηση ή μια λάθος ερμηνεία μπορεί να σας έφεραν εδώ που φτάσατε.

Ψάξτε το λίγο παραπάνω.

Νέες προοπτικές στα ερωτικά σας. Επιτέλους ανοίγεστε σε μια κατεύθυνση που περιφρονούσατε αρκετά στο παρελθόν.

Δίδυμος

Προσπαθήστε να δείτε το δάσος και όχι το δέντρο. Πέρα απ’ όλες τις δυσάρεστες καταστάσεις που θα αναγκαστείτε να διαχειριστείτε, σημασία τελικά έχει το ερωτικό σας έπαθλο, που πιστέψτε με- θα είναι ανεκτίμητο. Κάντε λίγη υπομονή.

Δώστε τροφή στις νέες σας ιδέες και μην αυτοσαμποτάρεστε. Οι δυνατότητές σας είναι πολύ μεγαλύτερες απ’ ό, τι νομίζετε.

Καρκίνος

Μια νέα κατάσταση που διαμορφώνεται χάρη στο Δία, έχει τα φόντα να μεταβάλει ριζικά την οικονομική σας κατάσταση προς το καλύτερο. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς και τους Τοξότες δίπλα σας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αναμονή στα ερωτικά- κάποιος χρειάζεται το χρόνο του για να αποφασίσει. Τρείς- τέσσερις μέρες του είναι υπεραρκετές όμως.

Λέων

Μην αφήνετε τα μυαλά σας να φουσκώνουν από τις κολακείες και τα μεγάλα λόγια ορισμένων προσώπων δίπλα σας. Εξετάστε πρώτα αν έχουν κάτι να κερδίσουν παριστάνοντας τους αυλικούς σας.

Βελτίωση των σχέσεών σας με συναδέλφους, η οποία θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα και στην ψυχολογία σας. Επιτέλους ο/η σύντροφος σταματάει να γκρινιάζει.

Παρθένος

Ο Άρης σήμερα πυροδοτεί το κλίμα ανάμεσα σε σας και το αντικείμενο του πόθου σας, προκαλώντας μάχες από το τίποτα. Σκεφτείτε προσεκτικά τι πάτε να πείτε, πριν το πείτε και μην πέσετε στο σφάλμα της εύκολης προσβολής. Θα σας στοιχίσει περισσότερο απ’ ό, τι νομίζετε.

Θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά- αποφύγετε όμως τα υπερβολικά ανοίγματα.

Ζυγός

Η επίδραση της Σελήνης σας φέρνει αντιμέτωπους με τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις της ζωής σας. Ξαφνικά θέλετε να επαναστατήσετε απέναντί τους και το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο.

Καμιά φορά είναι καλύτερο να σωπαίνετε, όταν η ατμόσφαιρα είναι υπερβολικά ηλεκτρισμένη. Μια λέξη είναι ικανή να φέρει την αχρείαστη έκρηξη.

Σκορπιός

Ο αποχωρισμός είναι δύσκολος, αλλά αν το θέλετε δεν θα είναι οριστικός. Επιτέλους παλέψτε και με τις δικές σας δυνάμεις για να διατηρήσετε μια σχέση και μην επαφίεστε μονίμως στην πρωτοβουλία των άλλων.

Αποδεχτείτε τα νέα δεδομένα στη δουλειά- η αντίσταση είναι μάταιη. Ούτως ή άλλως, στο τέλος θα είστε οι ευνοημένοι της υπόθεσης.

Τοξότης

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να προστατευτείτε αποτελεσματι

Keywords
Τυχαία Θέματα