Τι λέει το ζώδιο σας για την Κυριακή

Κριός
Δεν είναι εύκολο να σκεφτείτε καθαρά όταν το κεφάλι σας είναι γεμάτο με ανούσια πράγματα, πρόσωπα και ιστορίες. Χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, γι’ αυτό βρείτε το θάρρος ν’ αποστασιοποιηθείτε από τα άτομα που απασχολούν το σώμα και το μυαλό σας για να σκοτώσουν τον χρόνο τους.
Επειδή οι απαντήσεις που έχετε να δώσετε στα ερωτικά δεν θα αναθεωρηθούν αφού δοθούν, οφείλετε να είστε προσεκτικοί και να λάβετε υπόψη τόσο τις τωρινές όσο και τις μελλοντικές σας ανάγκες. Οι πλανήτες σας ευνοούν ό,τι αφορά γραφειοκρατικά ζητήματα και τυπικούς υπολογισμούς, πράγμα που σημαίνει

ότι είναι η σωστή εποχή για να επιληφθείτε εκείνων των εκκρεμοτήτων που αναβάλλετε από τη μια μέρα στην επόμενη.
Θολό το τοπίο στα επαγγελματικά. Ίσως φταίει το ότι είστε αλλού, ίσως πάλι και να‘χετε βαρεθεί τη ρουτίνα σας. Μήπως να ψαχτείτε για κάτι διαφορετικό;

Ταύρος
Τελικά, ένα δυσάρεστο γεγονός μπορεί να συμβάλει στην πρόοδό μας πολύ περισσότερο απ’ ό,τι δέκα ευχάριστα μαζί. Ο αρνητισμός και η απόρριψη που βιώσατε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τις τελευταίες μέρες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι (και ειλικρινά, απορώ πώς αυτό το ποτήρι δεν είχε πλημμυρίσει νωρίτερα).
Είστε πλέον έτοιμοι να προχωρήσετε, ξεχνώντας τα παλιά, και η προωθητική δύναμη της Αφροδίτης θα συντελέσει καθοριστικά σ’ αυτή σας την προσπάθεια. Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί μάλλον να θυσιάσετε το βόλεμά σας γιατί η νέα προοπτική που σας ανοίγεται παραείναι θετική για να παραμεριστεί για χάρη της άνεσής σας. Οι απαιτήσεις του κύκλου σας αυξάνονται κατακόρυφα, πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς το πρόσωπό σας εμπνέει στους άλλους μεγάλες προσδοκίες. Προσπαθήστε να ικανοποιήσετε φίλους και κολλητούς, λοιπόν, χωρίς να υποβιβάσετε τις δικές σας ανάγκες.

Δίδυμος
Έχετε ζαλίσει τους φίλους σας με την γκρίνια σας και η υπομονή του κόσμου αρχίζει να εξαντλείται με την περίπτωσή σας. Ο Ερμής δεν σας έχει φερθεί καλά, δεν το αρνούμαι, αλλά κι εσείς δεν κάνετε καμιά προσπάθεια για να ξεφύγετε από την επήρειά του. Τα πισωγυρίσματα που κάνατε εξαιτίας του θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει αρκετά νωρίς (πριν από τη δέκατη επίσκεψή σας στο σπίτι του πρώην, για παράδειγμα), αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, για κάποιο διάστημα σας άρεσε να βασανίζεστε.
Ευτυχώς, οι νέες συγκυρίες εξάπτουν το ενδιαφέρον σας με διαφορετικό τρόπο και επιτέλους η προσοχή σας εστιάζεται σε ένα νέο, πολλά υποσχόμενο πρόσωπο. Προσέξτε μην μπερδέψετε τα επαγγελματικά με τα ερωτικά σας, γιατί οι εντάσεις που δημιουργούνται από τέτοιους συνδυασμούς στατιστικά οδηγούν σε δυσβάσταχτες θυσίες. Σε καλή πορεία τα οικονομικά – ο χειρισμός σας είναι σχεδόν παραδειγματικός.

Καρκίνος
Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι συμβάλλετε εσείς οι ίδιοι στην αρνητική κατάσταση που επικρατεί στα ερωτικά σας; Η βιασύνη σας να διεκπεραιώσετε κάθε νέα γνωριμία ακυρώνει τις προσπάθειες της άλλης πλευράς και ο κόσμος αποκομίζει την εντύπωση ότι τον βλέπετε ως υποχρέωση. Χαλαρώστε λίγο κι εκμεταλλευτείτε τον ούριο άνεμο του

Keywords
Τυχαία Θέματα