Τι λένε Άκης, Βίκυ, Σμπώκος για τον Ζήγρα

Απαντήσεις σε όσα αποκάλυψε ο Νίκος Ζήγρας δίνουν οι Άκης Τσοχατζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη και Γιάννης Σμπώκος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Να κληθούν για να δώσουν απαντήσεις τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, ζήτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος,

τονίζοντας ότι «Αυτά ήταν τα μέλη του ΚΥΣΕΑ τότε, εγώ δεν μιλάω για το τι κάνει ο καθένας σήμερα. Πρέπει να κληθούν να δώσουν απαντήσεις».

Μιλώντας στον ALPHA, μέσα από τη φυλακή, είπε πως «υπήρξε προσπάθεια από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να περιοριστεί ο έλεγχος σε μένα και στη δική μου εποχή. Το κόμμα μου τα έκανε πλακάκια. Εκείνο που δεν επιτρέπω είναι να επιχειρήσουν αυτοί οι κύριοι να φορτώσουν τις μίζες σε μένα. Εγώ δεν έχω κανένα εισαγγελικό πόρισμα που να λέει ότι με αφορά οποιοδήποτε ποσό που προέρχεται από μίζες. Οι τρεις off shore δεν έχουν καμία σχέση με μένα. Ουδέποτε τις γνώριζα, ουδέποτε συνεργάστηκα, ουδέποτε είχα μετοχές».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρθηκε και στο “Γιάννη φέρε μου το ένα εκατομμύριο ευρώ” απαντώντας  ότι: «Εγώ αμφισβητώ  ότι υπάρχει αυτό το κείμενο στις σημειώσεις μου ενώ πολλοί δεν μπορούσαν να το διαβάσουν και έβγαζαν διάφορα. Ο Σμπώκος μου ήταν συνεργάτης μου».

Σχετικά με την προφυλάκιση της συζύγου και της κόρης του είπε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρίσκεται στη φυλακή η γυναίκα μου, ή το παιδί μου. Ο ανακριτής φέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο. Είναι αθώοι άνθρωποι στη φυλακή. Η κόρη μου έχει τρία ανήλικα παιδιά και έχει να τα δει τρεις μήνες».

Στον ALPHA μίλησε και η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά ότι αγνοεί εντελώς τον Νίκο Ζήγρα, και ζητάει να υπάρξει σεβασμός απέναντι στην κακή ψυχική και σωματική της υγεία.

«Τον αγνοούσα και τον αγνοώ. Για να αποκομίσει κέρδη λέει ψέματα για εμένα και είναι δεινός συκοφάντης και θα ακολουθήσω τη νόμιμη οδό.

Ο εν λόγω κύριος είχε στενές επαφές με το πρώην στενό οικογενειακό περιβάλλον του συζύγου μου. Θέλω να σεβαστείτε την κατάστασή μου που είναι πολύ κακή, και δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο», είπε.

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Σμπώκος, αντιδρώντας στα όσα είπε στην απολογία του ο Νίκος Ζήγρας, δήλωσε ότι «Δεν έχω καμία σχέση με μαύρο χρήμα».

Μιλώντας στον ALPHA, επισήμανε ότι τα έχει ελέγξει όλα το ΣΔΟΕ και οι δικαστικές αρχές, αναφέροντας, επίσης, ότι  είναι στη διάθεση του ανακριτή και του εισαγγελέα για να καταθέσει ότι γνωρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα