Τι λένε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Οι αποφάσεις των άλλων δεν σας επηρεάζουν σήμερα. Προσπαθήστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη για τα θέματα που σας αφορούν- έχει μεγάλη σημασία να ποντάρετε στις δικές σας δυνάμεις. Ηρεμία τώρα στα ερωτικά σας. Παρατηρήστε τον κόσμο που σας περιβάλλει και σκεφτείτε προσεκτικά πριν απαιτήσετε παράλογα πράγματα από τον άνθρωπό σας.

Ταύρος Η μέρα ξεκινάει αινιγματικά, αλλά στην πορεία σας δίνονται άπειρες ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε αρκετές από τις καταστάσεις που σας προβληματίζουν. Μη διαιωνίζετε κόντρες που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Οι δυνατότητες ανέλιξης στον τομέα των επαγγελματικών

σας είναι τώρα περισσότερες από ποτέ. Μην κλωτσήσετε την τύχη σας για ένα απλό καπρίτσιο.

Δίδυμος Μια ξαφνική γνωριμία σας αλλάζει εντελώς τη διάθεση και σας δίνει νέες ελπίδες για τα ερωτικά σας. Μην υποτιμάτε την ικανότητα του τυχαίου να σας εκπλήξει ευχάριστα. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς που σας περιστοιχίζουν, ειδικά αν αυτοί ανήκουν στο στενό σας κύκλο. Μόνο χρήσιμες είναι οι συμβουλές που έχουν να σας δώσουν σήμερα.

Καρκίνος Η Αφροδίτη σας σπρώχνει ξανά σε ένα ειδύλλιο που έληξε άδοξα, χωρίς όμως να το θέλετε. Είναι στο χέρι σας να δώσετε μια νέα ευκαιρία σε μια ιστορία που δεν πρόλαβε να δείξει όλα της τα χρώματα. Το ρίσκο φυσικά είναι μεγάλο. Οι ταραγμένες σας σχέσεις με ένα συνάδελφο (ή και περισσότερους) εξομαλύνονται.

Λέων Μην περιμένετε τα πάντα από τους άλλους, Λέοντες, ακόμα κι αν ξέρετε ότι είναι σε θέση να σας δώσουν πολύ περισσότερα απ’ όσα ισχυρίζονται. Καιρός να σηκωθείτε από τον καναπέ σας και να προσφέρετε μόνοι σας στον εαυτό σας ό, τι χρειάζεται. Ένα ερωτικό θέμα κολλάει σε πολύ επικίνδυνο σημείο. Κάντε τα πάντα για να το βοηθήσετε να προχωρήσει.

Παρθένος Όταν ένας κύκλος κλείνει οριστικά, καλό είναι να μην κάνετε κινήσεις για να τον ξανανοίξετε. Δεχτείτε μερικά πράγματα ως έχουν, Παρθένοι, και θα δείτε πως έτσι θα καταφέρετε να ξεκινήσετε γρήγορα και χωρίς καθυστερήσεις κάτι καινούργιο και σημαντικό. Ο Δίας δίνει ώθηση σε ένα επαγγελματικό ή ακαδημαϊκό ζήτημα που σας κράταγε σε αγωνία.

Ζυγός Η ένταση ανάμεσα σε σας και ένα κοντινό σας πρόσωπο επιτέλους εκτονώνεται, επιτρέποντάς σας να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά. Ίσως έχει έρθει η ώρα να ζητήσετε συγγνώμη για κάποια λάθη σας που μέχρι πριν λίγο δεν αναγνωρίζατε. Δώστε περισσότερη προσοχή σε ένα πρότζεκτ που αναλάβατε είτε υποχρεωτικά είτε οικειοθελώς. Θα εξαρτηθούν πολλά από αυτό.

Σκορπιός Η μέρα δεν ενδείκνυται για μεγάλες αποκαλύψεις και καθοριστικές συζητήσεις. Ό, τι κι αν έχετε στο μυαλό σας, κρατήστε το άλλο λίγο για τον εαυτό σας, και κοινοποιήστε το μόνο αν λάβετε το κατάλληλο σημάδι. Ο παραλογισμός ενός προσώπου με το οποίο σχετίζεστε ερωτικά, έχει αρχίσει να σας κουράζει. Αντιδράστε με κάποιον τρόπο.

Τοξότης Μια ανατροπή στα ερωτικά σας θα σας κάνει να αμφιβάλετε για τις προθέσεις ενός προσώπου που νομίζατε ότι εμπιστεύεστε. Αργήσατε λίγο, αλλά τελικά καταλάβατε ότι κάποιοι άνθρωποι πρέπει να περνούν από εντατικά τεστ, πριν λάβουν την έγκρισή μας. Ο Κρόνος σας δείχνει με ξεκάθαρο τρόπο τον δρόμο που πρέπει να βαδίσετε τώρα στον τομέα των επαγγελματικών.

Αιγόκερως Δεν χρειάζεται να περνούν όλα από τον έλεγχό σας, Αιγόκεροι. Αφήστε και κάτι στην τύχη, και δεν θα απογοητευτείτε καθόλου από την έκβαση των πραγμάτων (ειδικά στον αισθηματικό τομέα). Αν βρίσκεστε σε θέση εξουσίας στη δουλειά, ήρθε η στιγμή να τρίξετε τα δόντια σε εκείνον που σας αμφισβητεί διαρκώς.

Υδροχόος Το ένστικτό σας είναι ο πιο ακριβής οδηγός σε ό, τι κι αν κάνετε σήμερα. Ευπρόσδεκτες οι συμβουλές και οι απόψεις των άλλων, αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού και το ξέρετε. Μη φοβηθείτε να κάνετε κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με πρόσωπα μικρότερης ηλικίας. Δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά.

Ιχθύς Ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από ένα ορισμένο άτομο, και έχει έρθει η ώρα να το συνειδητοποιήσετε. Ψαχτείτε και αλλού, Ιχθείς, δεν υπάρχει λόγος να κολλάτε σε μια ιστορία που προφανώς δεν αποδίδει. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες όμως θα επιδράσουν λυτρωτικά σε αρκετές περιπτώσεις.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα