Τι λένε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Παρακολουθήστε πολύ στενά τους ύποπτους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν, και έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα για ενδεχόμενες τρικλοποδιές. Το παιχνίδι σήμερα δεν παίζεται με δίκαιους όρους, πράγμα που θα καταλάβετε από την αρχή της ημέρας. Αλλαγές στα επαγγελματικά σας φέρνει ο Ερμής, που όμως δεν πρόκειται να κρατήσουν για πολύ.

Ταύρος Αν περιμένετε μια είδηση από κάποιο μακρινό μέρος, σήμερα πιθανότατα είναι η μέρα που θα την λάβετε. Περιορίστε τον ενθουσιασμό σας και προτάξτε την ψυχραιμία σας ό, τι κι αν είναι αυτό που σας απασχολεί. Προσοχή στα ερωτικά. Μην αφήνετε συναισθηματικές

εκκρεμότητες ανάμεσα σε σας και σε άτομα που δεν φημίζονται για την υπομονή τους.

Δίδυμος Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες βρίσκονται στο peak τους σήμερα, και θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στην προσπάθεια επίλυσης μιας διαπροσωπικής διένεξης. Μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα- υπάρχει πάντα η μέση οδός. Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα συντηρήσει φαντασιώσεις οποιουδήποτε είδους. Μείνετε πιστοί στην πραγματικότητα.

Καρκίνος Οι προσπάθειες ενός Ζυγού (ή Υδροχόου) να σας προσεγγίσει, πέφτουν μέχρι στιγμής στο κενό. Δώστε του μια ευκαιρία να σας κερδίσει- η αδιαλλαξία σας δεν πρόκειται να σας ευνοήσει καθόλου, σε βάθος χρόνου. Άνοδος των οικονομικών σας, μετά από μια σκληρή δοκιμασία. Έχετε πολλούς λόγους να εμπιστευτείτε έναν κοντινό σας φίλο τώρα.

Λέων Μη βιαστείτε να μπλεχτείτε σε έναν καυγά, χωρίς πρώτα να μελετήσετε προσεκτικά τα επιχειρήματα κάθε πλευράς. Ο τρόπος που κάποιος “πουλάει” τον εαυτό του, ενδέχεται να τον σώζει στα μάτια σας, ενώ στην πραγματικότητα το δίκιο δεν είναι με το μέρος του. Ηρεμία στο μέτωπο των ερωτικών σας. Απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας.

Παρθένος Είστε σίγουροι ότι κάνατε ό, τι μπορούσατε για να σώσετε μια μακροχρόνια σχέση που έφτασε σε τέλμα ; Δεν είναι ανάγκη να γίνετε θυσία για κανέναν, αλλά από την άλλη, είναι άσκοπο να λέτε ψέματα στον εαυτό σας. Ο Κρόνος αλλάζει τις ισορροπίες στο χώρο της δουλειάς, φέρνοντάς σας ενώπιον μιας ευχάριστης ανατροπής στη σχέση σας με έναν συνάδελφο.

Ζυγός Καλά θα κάνετε να σταματήσετε την κλάψα, Ζυγοί, γιατί κάποιες από τις πιο μακροχρόνιες επενδύσεις σας (συναισθηματικές ή υλικές) αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Το μέλλον πλέον διαγράφεται αισιόδοξο. Εντάσεις ξεσπούν στην ερωτική σας σχέση, οι οποίες, ωστόσο, έχουν τη δυναμική να σας ξεκολλήσουν από τη στασιμότητα των τελευταίων ημερών.

Σκορπιός Αρκετή υπομονή κάνατε με ορισμένα άτομα του στενού αλλά και του ευρύτερου κύκλου σας. Οι δικαιολογίες τελείωσαν, και η ώθηση του Δία αποτελεί την καλύτερη αφορμή για το ξεσκαρτάρισμα που καιρό τώρα είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Δώστε λίγη παραπάνω σημασία στην οικογένεια. Κάποιοι σας έχουν ανάγκη, κι ας μη σας το λένε.

Τοξότης Οι απόψεις πάνε κι έρχονται, Τοξότες, επομένως, είναι παράλογο να έχετε από τον εαυτό σας την απαίτηση να μείνει πιστός σε μια συγκεκριμένη αντίληψη για πάντα. Εξερευνήστε χωρίς τύψεις τις διάφορες πτυχές της ζωής σας. Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά με ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, για το οποίο πάντα διατηρούσατε αμφιβολίες.

Αιγόκερως Η Σελήνη φέρνει μια κάποια μελαγχολία στη ζωή σας τώρα, αλλά η εσωστρέφειά σας πρόκειται να επιδράσει ευεργετικά στον τρόπο που αντιμετωπίζετε μερικές καταστάσεις. Επιτέλους, ανακτάτε τη χαμένη επαφή με τον εαυτό σας. Σε πολύ καλή πορεία τα ερωτικά σας. Ένα νέο ειδύλλιο αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει σάρκα και οστά.

Υδροχόος Οι έξυπνες κινήσεις σας στον τομέα των ερωτικών, σας φέρνουν σταδιακά στο σημείο υπεροχής που επιθυμούσατε από την αρχή. Διαχειριστείτε με προσοχή την εξουσία που ασκείτε σε ένα εύθραυστο άτομο. Αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, ακόμη κι αν η ανάγκη να τα πραγματοποιήσετε, μοιάζει επιτακτική. Όσα έχετε ως τώρα, είναι αρκετά.

Ιχθύς Τα ζητήματα υγείας και ευεξίας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, γι’ αυτό έχετε από κοντά τα άτομα του κύκλου σας που θεωρείτε επιρρεπή σε αυτοκαταστροφικές συνήθειες. Μόνο εσείς μπορείτε να ξορκίσετε τον κίνδυνο. Η Αφροδίτη βελτιώνει τα ερωτικά σας θεαματικά, αλλά αφήνει πάνω σας την ευθύνη διατήρησης της καλής τους κατάστασης.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα