Τιμητική εκδήλωση για τον πρώην γενικό διευθυντή του ΑΜΠΕ

Τιμητική εκδήλωση για τον αείμνηστο Ανδρέα Χριστοδουλίδη, πρώην γενικό διευθυντή του ΑΜΠΕ, διοργανώνουν τη Δευτέρα στη Δημοσιογραφική Εστία, στη Λευκωσία, το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ), σε συνεργασία με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και την Ένωση Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ).

Στην εκδήλωση αυτή, θα προβληθεί σύντομη ταινία αφιερωμένη στον Ανδρέα Χριστοδουλίδη και θα εκτίθενται φωτογραφίες από τη ζωή και το έργο του.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του ΔΣ του

ΚΥΠΕ Λάρκος Λάρκου, ο γενικός διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης Μακεδονίας του ΑΠΕ-ΜΠΕ Σταύρος Τζίμας και ο πρόεδρος της ΕΣΚ Αντώνης Μακρίδης.

Θα αναγνωσθεί χαιρετισμός του γενικού γραμματέα της Ευρωπαϊκής Συμμαχίας Πρακτορείων Ειδήσεων Έρικ Νίλεν. Κύριος ομιλητής θα είναι ο Λούης Ηγουμενίδης, εκπαιδευτικός, πολιτικός αναλυτής και προσωπικός φίλος του Ανδρέα Χριστοδουλίδη. Οι Κύπριοι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παράσχος και Ανδρούλα Γεωργιάδου θα καταθέσουν προσωπικές μαρτυρίες για τη συνεργασία τους με τον Ανδρέα Χριστοδουλίδη κατά τη λειτουργία στην Κύπρο του πρώτου ιδιωτικού ραδιοσταθμού.

Η υπεύθυνη του Γραφείου Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΜΠΕ Δήμητρα Λέτσα, θα μιλήσει για τον άνθρωπο και προϊστάμενο Ανδρέα Χριστοδουλίδη.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Παύλος Παύλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΥΠΕ. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Πηγή: mpa.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα