Το δεύτερο σερί «διπλό» ψάχνει ο Ολυμπιακός στη Λισαβόνα

Το δεύτερο σερί «διπλό» στους ομίλους του Champions League, ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός στη Λισαβόνα (ΔΤ – 21.45) απέναντι στην Μπενφίκα, ωστόσο γνωρίζουν πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι! Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το εκκωφαντικό 0-3 επί της Άντερλεχτ στο Βέλγιο, επιζητούν το θετικό αποτέλεσμα και στον αγώνα με τους «αετούς», κάτι που αν πετύχουν, θα τεθούν αυτόματα σε θέση

ισχύος έναντι των βασικών τους ανταγωνιστών για την επόμενη θέση που οδηγεί στους «16» του θεσμού.

Στην ριψοκίνδυνη αλλά επιτυχημένη «συνταγή» της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Βελγίου φέρεται πως θα στραφεί ο Μίτσελ Γκονζάλες, ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα του με το άκρως επιθετικό 4-2-3-1 και με ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς του Βελγίου.

Όπως μας λένε οι πληροφορίες μας, αλλά και όπως υπαγορεύει η λογική, την εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Μανωλά και Σιόβα, με τον Μανιάτη δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σάμαρης και ο Εντινγκά, με τον Βάις δεξιά τον Φουστέρ αριστερά και τον Σαβιόλα λίγο πιο πίσω από τον Μήτρογλου.

Την αποστολή του Ολυμπιακού θα συμπληρώσουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Κάμπελ, Μασάντο, Ολαϊτάν, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.

Από την άλλη πλευρά ο Ζόρζε Ζεσούς θα παρατάξει την Μπενφίκα με 4-2-3-1 και τον Αρτούρ κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι και Σικέιρα. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ένσο Πέρες και Μάτιτς, με τους Όλα Τζον, Λίμα και Γκαϊτάν. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Καρντόσο.

Την αποστολή της Μπενφίκα συμπληρώνουν οι Λόπες, Αλμέιδα, Γκόμες, Τζούρισιτς, Ροντρίγκο, Αμορίμ και Καβαλέιρο.

The post Το δεύτερο σερί «διπλό» ψάχνει ο Ολυμπιακός στη Λισαβόνα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα