Το Λιμενικό κάνει «πάρτι» σε ταχύπλοα!

Του ΠΑΡΙ ΚΟΥΡΤΖΙΔΗ

Η κακή συνήθεια που δεκαετίες τώρα ακολουθεί το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας δεν έχει αλλάξει. Η διαπλοκή και τα «τρελά πάρτι», με χρήματα του Δημοσίου, συνεχίζονται! Η πολιτική υποκρισία, η αναξιοπιστία, οι στημένοι διαγωνισμοί και οι μικρές και μεγάλες «μίζες» από κρατικές προμήθειες, όπως γίνονταν… γίνονται!

Στον αντίποδα, τα ίδια πρόσωπα, οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί και τα μικρομεσαία κυβερνητικά στελέχη τους, βρίσκονται να κόβουν μισθούς, να δημιουργούν συντάξεις πείνας

και να… εκτοξεύουν το ρεκόρ της ανεργίας στο 27%(!), ενώ στους νέους πρέπει να έχει ήδη ξεπεράσει το 60%! Κι, όμως, οδηγούν μια ολόκληρη κοινωνία στην εξαθλίωση και παράλληλα προσλαμβάνουν στη Βουλή συζύγους, τέκνα και λοιπούς συγγενείς, με προκλητικούς μισθούς και ιδιαίτερα εργασιακά καθεστώτα, ενώ στα υπουργεία και γενικά στους κρατικούς φορείς ρέει το «μαύρο χρήμα» από μίζες και στημένους διαγωνισμούς!

Σαν να μην πέρασε, λοιπόν, μια μέρα… Την ώρα που η κοινωνία μοιάζει με «καζάνι που βράζει» μετά τις άγριες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και προνομιακά επιδόματα, το «Π» αποκαλύπτει έναν απ’ αυτούς τους «φωτογραφικούς» διαγωνισμούς, ο οποίος αφορά στην προμήθεια ταχύπλοων περιπολικών σκαφών για τις ανάγκες του Λιμενικού Σώματος, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο προέρχεται από δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Και σαν να μην έφτανε ότι…

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση…

Keywords
Τυχαία Θέματα