Τσίπρας : Παραπλανήσατε τον ελληνικό λαό

Πιστός στην εξαγγελία του ότι δεν θα αφήσει σε χλωρό κλαρί την κυβέρνηση  παρέμεινε ο Αλέξης Τσίπρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο ελληνικό Κοινοβούλιο εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση συνεργασίας και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφού ευχήθηκε περαστικά στον πρωθυπουργό άρχισε α βομβαρδίζει λέγοντα ότι ακούγοντας την ομιλία Σαμαρά

δεν μπόρεσε να καταλάβει εάν πρόκειται για προγραμματικές δηλώσεις ή για «αγγελτήριο πωλήσεων γης και ακινήτων»
Κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «αυτή την επίθεση στη δημόσια περιουσία  την απέκρυψε από τον ελληνικό λαό στην προεκλογική περίοδο».
«Τρομοκρατήσατε το λαό στην προσπάθεια να αποδομήσετε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ» υπγράμμισε  ο κ. Τσίπρας συμπληρώνοντας «Κρύψατε τις πραγματικές σας προθέσεις , παραπλανήσατε τον ελληνικό λαό».
Η συγκυβέρνης του κ. Σαμαρά δεν θα είναι διαφορετική από τις κυβερνήσεις ΠαπανδρέουΠαπαδήμου , αντιθέτως θα είναι μια συνέχεια και μια επιτάχυνση του καταστροφικού μοντέλου που είναι η πιστή εφαρμογή του μνημονίου.
Τόνισε ακόμη πως «η επαναδιαπραγμάτευση μας τελείωσε το βράδυ της 17ης Ιουνίου», ενώ προειδοποίησε ότι αυτή η κυβέρνηση θα έχει την ίδια και χειρότερη τύχη με τις προηγούμενες γιατί οι αντοχές του ελληνικού λαού έχουν στερέψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα