Τσίπρας: Χειροτερεύει η Εκπαίδευση

«Χειρότερη από κάθε άλλη φορά» χαρακτήρισε την κατάσταση στη δημόσια εκπαίδευση εν όψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Αλ. Τσίπρας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τα προεδρεία της ΔΟΕ και της ΟΙΕΛΕ, σημείωσε πως «γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω», κι έκανε λόγο για απαξιωμένους επαγγελματικά εκπαιδευτικούς και τεράστια προβλήματα υλικοτεχνικής

υποδομής.

«Θέλουν να υποβαθμίσουν την Ελλάδα σε μια χώρα που δεν θα έχει μέλλον, σε μια χώρα που δεν θα έχει προοπτική. Κι αυτό, ανεξάρτητα από την πολιτική εκτίμηση του καθενός, οφείλουμε όλοι μας να ενωθούμε προκειμένου να μην αφήσουμε αυτή την εξέλιξη να περάσει έτσι», δήλωσε ο κ. Τσίπρας προτρέποντας τους δασκάλου δημόσιας κι ιδιωτικής εκπαίδευσης να προχωρήσουν σε ένα «ευρύ πανεκπαιδευτικό μέτωπο».

«Πολύ σύντομα οι γονείς και ιδιαίτερα οι λαϊκές οικογένειες θα κληθούν να πληρώσουν από την τσέπη τους, από το υστέρημά τους όμως, τις τεράστιες ελλείψεις, καθώς οι σχολικές επιτροπές δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν το πετρέλαιο, τα σπασμένα τζάμια, να πληρώσουν για την καθαριότητα και τη σίτιση στα σχολεία», κατέληξε ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα