«Βασιλικά» βαφτίσια για το γιο των εφοπλιστών Σταύρου Λιβανού-Μαριέλλας Τσαβλίρη

Το μοναχογιό τους στο ιδιωτικό τους νησί, την Κορωνίδα, βάφτισαν ο Σταύρος Λιβανός και η Μαριέλλα Τσαβλίρη, μέλη και οι δυο πανίσχυρων εφοπλιστικών οικογενειών.

Τέτοιο γκλάμουρ έχει να ζήσει η Κορωνίδα, το μικρό νησί της Ερμιονίδας, από την εποχή του δημιουργού της εφοπλιστικής δυναστείας Σταύρου Λιβανού. Τότε που οι κόρες του Τίνα Ωνάση και Ευγενία Νιάρχου περνούσαν εκεί ανέμελα καλοκαίρια, με κοσμικά καλέσματα και βεγγέρες. Μόλις πριν από ένα 24ωρο ο αδελφός τους, Γιώργος Λιβανός, είχε τη χαρά να παρακολουθήσει τη βάπτιση του

εγγονού του, Λιβανού junior, συνεχιστή της οικογένειας. Από το πρωί του Σαββάτου οι ακρογιαλιές του νησιού πλημμύρισαν από μυθικές θαλαμηγούς και εντυπωσιακά γιοτ.

Για όσους έτυχε να βρίσκονται σε κοντινά νησιά ή ακόμη και εν πλω ένας τέτοιος θαλάσσιος συνωστισμός μόνο συνηθισμένος δεν ήταν. Το ζεύγος Σταύρου Λιβανού και Μαριέλλας Τσαβλίρη θέλησε να καλέσει τους συγγενείς αλλά και τους στενούς του φίλους στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής ζωής του, που δεν είναι άλλη από τη βάπτιση του μοναχογιού τους. Η λίστα των καλεσμένων ξεπερνά σε αίγλη ακόμη και τα πιο γκλάμορους καλέσματα που διοργανώνονται τα τελευταία χρόνια στη Γηραιά Αλβιώνα. Οι Φίλιππος και Σπύρος Νιάρχος διέκοψαν για λίγο τις διακοπές τους στη Σπετσοπούλα για να παρευρεθούν στα βαφτίσια, όπως βέβαια συνέβη και με την κόρη του Φίλιππου, την Ευγενία, η οποία εγκατέλειψε την κοσμική Μύκονο για την Κορωνίδα, στην οποία έδωσε το «παρών» έχοντας ως συνοδό τον αγαπημένο της Χρήστο Οικονόμου.

Οι ηχηρές αφίξεις σαφώς και δεν σταματούν εδώ. Η Αριέττα Λιβανού και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης φρόντισαν να είναι παρόντες, όπως βέβαια και η άλλη αδελφή του Σταύρου, η Μαρίνα, η οποία βρίσκεται ήδη στο ιδιωτικό νησί των Λιβανών έχοντας μαζί της και τον σύζυγό της Κίκο Μαρτίνο. Στο νησί έπλευσαν ακόμη η Μαριάννα και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την Αννα-Μαρία, η Σήλια Κριθαριώτη και ο Νίκος Τσάκος, η Ευγενία Λιβανού και ο Γάλλος σύζυγός της, ο τραπεζίτης Nicholas Clive Worms, καθώς και μέλη γνωστών ελληνικών εφοπλιστικών οικογενειών Βαφειά, Μαρτίνου, Εμπειρίκου και Πολέμη.

Keywords
Αναζητήσεις
αριεττα λιβανού, γιωργος λιβανος λιτα παιδια αριεττ
Τυχαία Θέματα