Βόλτα με ιστιοπλοϊκό και ελληνικό γλέντι με σπάσιμο πιάτων ζήτησαν οι Kardashian

Τη θέση της Khloe Kardashian πήρε σήμερα το πρωί ο σύζυγος της Kourtney, Scott Disick, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που αφήνουν πίσω τους οι δύο γυναίκες. Ο κ. Disick είναι ο… φασαριόζος και ατίθασος γαμπρός της οικογένειας και σίγουρα ένας απο τους βασικούς συντελεστές, που αυξάνει τα νούμερα της τηλεθέασης με τα καμώματα του, κάθε φορά που εμφανίζεται στην εκπομπή.

Σήμερα το μεσημέρι, η οικογένεια Kardashian

ζήτησε να κάνει ιστιοπλοΐα και οι υπεύθυνοι της παραγωγής ναύλωσαν ένα εντυπωσιακό σκάφος, το οποίο τους μετέφερε στο ηφαίστειο και σε άλλα αξιοθέατα του νησιού. Οι Kardashian δείχνουν να απολαμβάνουν περισσότερο την ηρεμία και τις φυσικές ομορφιές του νησιού, δηλώνοντας ανακουφισμένοι επειδή, όπως λένε, δεν τους ακολούθησαν τόσοι παπαράτσι, όσοι και στη Μύκονο.

Βέβαια, δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα. Το προγραμματισμένο χθεσινοβραδινό γύρισμα στην απόκρημνη βεράντα πολυτελούς ξενοδοχείου, όπου ήταν καλεσμένοι σε δείπνο, καθυστέρησε σημαντικά τα τηλεοπτικά γυρίσματα. Αυτό συνέβη, γιατί οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου είχαν προγραμματίσει δείπνο έξι πιάτων, με αποτέλεσμα να σημειωθεί καθυστέρηση στο σερβίρισμα και τα γυρίσματα που ήταν προγραμματισμένα να τελειώσουν στις 11, ολοκληρώθηκαν μετά τη 1 τα ξημερώματα.

Ακόμα, ζήτησαν να έχουν τη δυνατότητα να διοργανωθεί ένα ελληνικό γλέντι, σπάζοντας πιάτα. Όμως, η επιθυμία τους δεν εισακούστηκε από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου.

Δείτε παρακάτω τα αποκλειστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φακός του protothema.gr απο τη σημερινή εξόρμηση της οικογένειας στα βαθιά νερά της Σαντορίνης.

πηγή: .protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα