Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας στη Ρόδο

Το κουβάρι της δολοφονίας ενός άγνωστου άντρα περίπου 35 χρόνων που βρέθηκε γυμνός στο δρόμο έξω από το παλιό νοσοκομείο της Ρόδου, προσπαθεί να ξετυλίξει η αστυνομία.

Ο 26χρονος βασικός κατηγορούμενος που είχε ομολογήσει το έγκλημα, αρνήθηκε και την παραμικρή σχέση όταν παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Ωστόσο, ο  ματωμένος σουγιάς που βρέθηκε  πεταμένος μέσα σε θάμνους  με τα αποτυπώματά του ήταν  αρκετός για να του ασκηθεί  δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο 26χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών,

όπως και οι δυο φίλοι του -ένας 20χρονος από τις Σέρρες και ένας 31χρονος από τον Πύργο- που τους κάλεσε στο χώρο του ΟΚΑΝΑ και άρχισαν να… κλοτσούν το νεκρό άνδρα! Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για απρόσφορη σωματική βλάβη σε βαθμό πλημμελήματος.

Αν και  η δολοφονία φαίνεται να έχει  εξιχνιαστεί, παραμένουν αναπάντητα  αρκετά ερωτήματα και κυρίως  αυτά που αφορούν την ταυτότητα  του θύματος το οποίο παραμένει  στα «αζήτητα» του νεκροτομείου, καθώς κανείς δεν έχει εκδηλώσει  ενδιαφέρον να τον αναγνωρίσει!  Δεν αποκλείεται, πάντως, να μην  κατοικούσε στη Ρόδο. Ένα άλλο  ερώτημα αφορά το γεγονός ότι  ο άτυχος άνδρας βρέθηκε μόνο  με το εσώρουχο, γεγονός που  προκαλεί απορίες στους αξιωματικούς  της Ασφαλείας που δεν μπόρεσαν  να βρουν τα υπόλοιπα ρούχα  του!

Keywords
Τυχαία Θέματα