ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞ!

Του Γιάννη Ντάσκα

«Τον Απρίλιο του 2004, δημοσιεύθηκε έκθεση για την εξαφάνιση περίπου 500 παιδιών Ρομά αλβανικής καταγωγής που είχαν τοποθετηθεί στο Ίδρυμα Αγία Βαρβάρα και, το 2007, όλα τα έγγραφα και πληροφορίες για την υπόθεση προωθήθηκαν στις δημόσιες αρχές για τις ενέργειες τους. Όμως, πρέπει να αναγνωρισθεί ότι έκτοτε δεν έγινε καμία ενέργεια».

Διαβάστε και ξαναδιαβάστε αυτές τις δυο φράσεις, τσιμπηθείτε και ψάξτε τη… Νικολούλη!

Οι φράσεις (του Ελληνικού Υπουργείου Δικαιοσύνης

είναι) λένε ότι τον Απρίλιο του 2004 η Επιτροπή κατά των Βασανιστηρίων του ΟΗΕ δημοσίευσε έκθεση για εξαφανισμένα παιδιά που αφορούσε και την Ελλάδα.Και ανέφερε ότι στην Ελλάδα εξαφανίστηκαν σε 4-5 χρόνια από φανάρια του δρόμου και άλλα σημεία ούτε ένα,ούτε δυο αλλά πεντακόσια δυο παιδιά.

Χρειάστηκαν ΤΡΙΑ(3) χρόνια για να προωθηθούν αυτά τα έγγραφα στις δημόσιες αρχές μας και αυτό έγινε το 2007. Και παρότι προωθήθηκαν πάλι δεν έγινε τίποτα ως σήμερα και ψάχνει ο νυν Υπουργός Δικαιοσύνης.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΞ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ:

Τι έγραφε το έγγραφο της Επιτροπής του ΟΗΕ για την Ελλάδα;

Απάντηση, το εξής:

«Υπόθεση Αγίας Βαρβάρας. Η Επιτροπή επαναλαμβάνει την προηγούμενη ανησυχία της, η οποία αφορά την περίπτωση των 502 από τα 661 Αλβανών Ρομά παιδιών του δρόμου, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες εξαφανίστηκαν, αφού τοποθετήθηκαν την περίοδο 1998- 2002 στο ελληνικό ίδρυμα για παιδιά Αγία Βαρβάρα και ιδιαίτερα ανησυχεί το γεγονός ότι αυτές οι περιπτώσεις δεν διερευνήθηκαν από τις αρχές του κράτους- μέλους. Η Επιτροπή ζητάει επειγόντως από το κράτος- μέλος να συνεργαστεί με τις αλβανικές αρχές, με στόχο να δημιουργηθεί άμεσα ένας αποτελεσματικός μηχανισμός για να διερευνηθούν αυτές οι περιπτώσεις, έτσι ώστε να βρεθούν τα αγνοούμενα παιδιά, σε συνεργασία με τους Συνηγόρους του Πολίτη των δύο κρατών και με σχετικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και να καταλογισθούν οι πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες των εμπλεκομένων, πριν η πάροδος του χρόνου δημιουργήσει δυσκολίες στην εξακρίβωση των γεγονότων. Η Επιτροπή συστήνει επίσης στο κράτος- μέλος να υιοθετήσει μια ολοκληρωμένη πολιτική για να καταπολεμήσει τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των παιδιών του δρόμου, ώστε να προλάβει επανάληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον».

Ερώτηση, τι τους τσίμπησε και το προώθησαν το 2007 και όχι νωρίτερα η αργότερα;

Απάντηση, Από τον Ιούνιο του 2006 είχαμε αρχίσει στην Ελλάδα τρομερό θόρυβο για τον μικρό Αλεξ Μεσχισβίλι της Βέροιας ,τον οποίο άρπαξαν κάπου στο κέντρο της Βέροιας ΑΓΝΩΣΤΟΙ στις 3 Φεβρουαρίου του 2006.

Η Αστυνομία της Βέροιας ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ την υπόθεση μετά το αρχικό καλό ξεκίνημα και ύστερα την υπόθεση συσκότισε πλήρως η δήθεν έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη ,η οποία προωθούσε χωρίς να γίνεται αντιληπτό τις ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ καταθέσεις που είχε λάβει η Αστυνομία ΑΜΕΣΩΣ μετά την εξαφάνιση και έστριβε την υπόθεση σε παραμύθια για μικρά παιδιά.

Όταν σοβάρεψαν τα πράγματα από τις καραμπινάτες αποκαλύψεις αναγκάστηκε να βάλει η Δικαιοσύνη εφέτη ανακριτή,κάποιον Μιχαλάκη Γεωργίου.

Τότε αρχίσαμε να βάζουμε στην υπόθεση την ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΗΡΑ στα Γιαννιτσά.Στην κλινική αυτή ΑΦΑΙΡΟΥΣΑΝ όργανα αρπαγμένων παιδιών. Όπως έδειξε η φοβερή χθεσινή υπόθεση στην Κίνα δεν χρειάζονται πολλά-πολλά. Αρπαγή παιδιού από το δρόμο δήθεν παράδοσή του σε ίδρυμα και κατάληξη και τεμαχισμός σε “ειδική” κλινική.

Ερώτηση: Tι συνέβη όταν ανατέθηκε η υπόθεση στον εφέτη ανακριτή Θεσσαλονίκης και θα έπρεπε να ΑΡΧΙΣΕΙ από την ΚΛΙΝΙΚΗ ΝΗΡΑ;

Απάντηση: Ξαφνικά,εκείνες τις ημέρες πέθανε η “πέθανε” ο Νήρας, ο οποίος είχε δικηγόρο κάποιον που καταδικάστηκε τώρα για συμμετοχή σε κύκλωμα!

Ερώτηση: Υπάρχουν στοιχεία ότι ο Άλεξ μπορεί να κατέληξε εκεί;

Απάντηση: Δεν βρέθηκε ποτέ ίχνος ,ούτε μια τρίχα του Αλεξ. Άρα πιθανό είναι να κατέληξε εκεί.Η υπόθεση αυτή δεν ερευνήθηκε ποτέ παρότι υπήρξαν καταγγελίες Αλβανών.Η δήθεν προστασία εθνικών συμφερόντων είναι παραμύθι.Τα εμπόριο οργάνων είναι εκτεταμένη πρακτική στα Βαλκάνια και η Αλβανία ήδη κατηγορείται από τον ΟΗΕ ότι σε κλινική τύπου Νήρα στα Βόρεια της Αλβανίας είχαν τεμαχιστεί πάνω από 400 νεαροί Σέρβοι για να τους αφαιρεθούν τα όργανα.Κι αυτοί φέρονται εξαφανισμένοι.Στην πραγματικότητα πίσω είναι κυκλώματα εμπορίας οργάνων με έδρα τα καλύτερα νοσοκομεία της πολιτισμένης Δύσης!

Φυσικά θα επανέλθουμε και θα δούμε αν ο νυν Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Αθανασίου θα έχει τα μεγάλα κότσια που απαιτούνται για να ανοίξει αυτό το βρομερό φάκελο που μυστικές και φανερές υπηρεσίες θέλουν πάση θυσία να μην ανοίξει!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα