Υπουργείο: Βρήκαμε υδρογονάνθρακες στη Δυτ. Ελλάδα

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Επιτέλους και το πετρελαιοφυσικό αέριο επιβεβαιώνεται!

Κάποτε το δημοσιογραφικό κατεστημένο και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα που κυβερνούσαν τη χώρα από τη …Μύκονο της διαφθοράς ξεκοκαλίζοντας το δημόσιο χρήμα και τα κλεμμένα από τα Χρηματιστήρια και τα άλλα σκάνδαλα μας χλεύαζαν όταν λέγαμε και γράφαμε για ύπαρξη υδρογονανθράκων στην Ελληνική Επικράτεια.

Πρώτος πολιτικός που τόλμησε δημόσια να το πει πριν 3-4 χρόνια ήταν ο Γιάννης Μανιάτης, ως Υπουργός στο αρμόδιο Υπουργείο.

Έκτοτε και καθώς οι ξένοι άρχιζαν να επιβεβαιώνουν τα

ευρήματα των επιστημόνων που έχουν ηλικία…μισό και πλέον αιώνα, άλλαξαν πολλά.

Οι διαπλεκόμενοι μεγαλοδημοσιογράφοι άρχισαν να κάνουν …έρευνες για ύπαρξη πετρελαίων και φυσικού αερίου στην Ελληνική Επικράτεια.

Σήμερα το αρμόδιο υπουργείο με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν ενδιαφέροντα ευρήματα στις έρευνες στη Δυτική Ελλάδα και οι διαδικασίες αναγνώρισης, προσδιορισμού και εν τέλει εκμετάλλευσης άρχισε. Επιτέλους! Αλλά χαρακίρι από τους διαπλεκόμενους μην περιμένετε.

Εν τέλει θα πουν και θα γράψουν: «Όπως σας έχουμε ξαναπεί τελικά επιβεβαιώνεται επίσημα η ύπαρξη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων…». Τουλάχιστον ορισμένοι από αυτούς πετυχαίνουν καλό χρώμα στο…γένι και στο μαλλί…

Keywords
Τυχαία Θέματα