“Δαίμονες” ξανά! Η Βίσση είπε το “ναι”!

17:00 2/7/2012 - Πηγή: TottBlog
Το ακούγαμε σε θεατρικά “πηγαδάκια”, αλλά δεν ήταν ακόμα σίγουρο. Τώρα είναι. Η Άννα Βίσση είπε το “ναι” και την ερχόμενη άνοιξη η ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα “Δαίμονες” που σφράγισε την καριέρα της Βίσση ανεξίτηλα, επιστρέφει στο θέατρο Παλλάς, σε παραγωγή της Ελληνικής Θεαμάτων...
Καιρό τώρα η Ελληνική Θεαμάτων έκανε στενό
μαρκάρισμα στη Βίσση να δεχτεί να υποδυθεί ξανά τη βασίλισσα Ροζάνα είκοσι χρόνια (και κάτι) μετά την πρώτη παρουσίαση της ροκ όπερας του Καρβέλα στο “Αττικόν” τότε. Τελικά η αποκαλούμενη και “απόλυτη Ελληνίδα σταρ” αποδέχθηκε την πρόταση και το νέο ανέβασμα των “Δαιμόνων” είναι γεγονός!

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιάννης Κακλέας, που έχει ξανασυνεργαστεί με το δίδυμο Βίσση - Καρβέλα στη Μάλα πριν από δέκα χρόνια, πάλι στο Παλλάς.

Η πρώτη παρουσίαση για τους “Δαίμονες” έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή του Ρότζερ Ουίλλιαμς με συμπρωταγωνιστές της Βίσση τους Τζον Μοδινό, Γιάννη Σαμσιάρη και Μπέσυ Μάλφα.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι συντελεστές της νέας αυτής εκδοχής, όσον αφορά τον θίασο, αλλά ο Κακλέας με τον Καρβέλα και την Ελληνική Θεαμάτων θα πρέπει να ψάξουν καλά για να βρουν τους κατάλληλους, αφού η ροκ όπερα απαιτεί ηθοποιούς - τραγουδιστές ειδικών ικανοτήτων.

Τέλος, για να πούμε και την κακία μας, δεν έχουμε ακόμα καταλάβει πώς η Βίσση θα ανταποκριθεί στις φωνητικές απαιτήσεις του ρόλου, αφού δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να αντιληφθείς ότι η φωνή της προ 20ετίας δεν έχει καμία σχέση με τη φωνή της σήμερα. Θα δείξει...
Keywords
Τυχαία Θέματα