Πρώτη Ύλη: Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου επιστρέφει στη σκηνή 10 χρόνια μετά!

Και οι πρώτες πληροφορίες για το νέο project του Δημήτρη Παπαϊωάννου, που ετοιμάζει για το Φεστιβάλ Αθηνών, μόλις διέρρευσαν στο διαδίκτυο! Ξεχάστε τις τελευταίες πολυπρόσωπες παραγωγές. Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά...
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ιωάννας Κλεφτόγιαννη στο tospirto.net η νέα
σκηνική πρόταση του Παπαϊωάννου με τίτλο “Πρώτη Ύλη” θα περιλαμβάνει μόνο δύο άτομα στη σκηνή, το ένα εκ των οποίων θα είναι ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Ο “εθνικός” μας χορογράφος επιστρέφει στη σκηνή μετά από 10 ολόκληρα χρόνια και το “Για πάντα” και η νέα του παράσταση βασίζεται στη λογική της απολυτης λιτότητας. Δύο άνθρωποι. Δύο σώματα. Γυμνά. Τίποτα άλλο.

“Θα είναι η απόπειρα δημιουργίας του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος με τα λιγότερα μέσα.” εξηγεί ο ίδιος ο Παπαϊωάννου κι εμείς δεν έχουμε να περιμένουμε μέχρι την 1η Ιουλίου, οπότε και η “Πρώτη Ύλη” θα κάνει πρεμιέρα στην Πειραιώς 260.

Όλα αυτά - προσθέτουμε εμείς - εφόσον πραγματοποιηθεί κανονικά το Φεστιβάλ Αθηνών. Γιατί έχουμε και πληροφορίες από μέσα από το Φεστιβάλ που καθιστούν πιθανό ακόμα και το αντίθετο ενδεχόμενο. No budget story, βλέπετε...

Πηγή: tospirto.net
Keywords
Τυχαία Θέματα