Αποχωρούν από το Μουντιάλ οι Τουρέ μετά τον θάνατο του αδερφού τους

Σε «τραγική» ψυχολογική κατάσταση είναι σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca» τα αδέρφια Κόλο και Γιάγια Τουρέ, έπειτα από τον θάνατο του 28χρονου αδερφού τους, Ιμπραχίμ.

Στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα αναφέρει ότι η αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση της αποστολής της εθνικής της Ακτής Ελεφαντοστού με την Ελλάδα, την ερχόμενη Τρίτη, έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα για τους δύο διεθνείς παίκτες της Ακτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Marca», τα αδέλφια Τουρέ

αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος, προκειμένου να βρεθούν κοντά στην οικογένειά τους και να παραστούν στην κηδεία του μικρότερου τους αδλεφού, Ιμπραΐμ.

Ωστόσο, στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται αν θα επιστρέψουν τελικά εγκαίρως για την αναμέτρηση της Ακτής Ελεφαντοστού με την χώρα μας.

Από καρκίνο «έφυγε» ο 28χρονος Ιμπραχίμ

Ο μικρότερος αδερφός των Κόλο και Γιάγια Τουρέ έφυγε από τη ζωή «χτυπημένος» από καρκίνο, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού, η οποία μετέφερε την οδύνη, αλλά και τα συλλυπητήρια όλων των μελών της αποστολής που βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αν και η Ομοσπονδία δεν έκανε αναφορά στα αίτια του θανάτου του 28χρονου, ωστόσο, όπως έγινε τελικά γνωστό ο ποδοσφαιριστής «έφυγε» από τη ζωή «χτυπημένος» από την επάρατη νόσο.

Ο άτυχος νέος από το 2013 αγωνιζόταν στο Λίβανο για λογαριασμό της Αλ Σάφα, ενώ μεταξύ άλλων, είχε αγωνιστεί σε Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

Πηγή: sportfm

Keywords
Τυχαία Θέματα