Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν ξέρουμε τι σχέση έχουμε ακριβώς με τον Ανδρέα»

Για τους λόγους του χωρισμού της από τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή της σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» μίλησε σε συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ! η Ελευθερία Ελευθερίου: «Με τον Ανδρέα γνωριζόμασταν 8 χρόνια και τα τελευταία 2 ήμασταν ζευγάρι. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και είχαμε υποσχεθεί πως ό,τι και αν γινόταν στη σχέση μας, δε

θα χαλούσαμε τη φιλία μας. Έχουμε τρομερή πίεση και οι δύο στη δουλειά μας. Για μεγάλα διαστήματα έπρεπε ο ένας να είναι στην Κύπρο και ο άλλος στην Ελλάδα. Μια εξ αποστάσεως σχέση δεν μπορεί να μην έχει προβλήματα. Όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Έτσι έγινε και με εμάς»

Σε τι φάση, όμως, βρίσκονται οι δύο πρώην; «Ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθεί η σχέση μας. Δε σταματάμε ποτέ να επικοινωνούμε, αλλά αυτήν την περίοδο η ζωή μου είναι εδώ και εκείνου στην Κύπρο. Έχω να τον δω ένα μήνα. Δε μπορεί να υπάρξει έτσι μια φυσιολογική σχέση. Δεν έχει νόημα να πω “τώρα χωρίσαμε” ή “τώρα επανασυνδεθήκαμε”. Είμαστε μαζί, είμαστε αγαπημένοι, αλλά δεν έχουμε προσδιορίσει ακριβώς τι σχέση έχουμε. Όταν κατασταλάξουμε και οι δύο στο τι θέλουμε να γίνει, δε θα έχουμε πρόβλημα να το μοιραστούμε. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι έχουμε μια πολύ δυνατή σχέση, μια σχέση αγάπης.» είπε.

Θεωρεί η ίδια ότι έκανε λάθη στη σχέση τους; «Δεν έχει νόημα να πεις τι πήγε λάθος και τι σωστό. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Όλα τα ζευγάρια έχουν να θυμούνται καλές, μέτριες ή ακόμα και κακές στιγμές. Αυτή τη στιγμή λοιπόν η σχέση μας δοκιμάζεται. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε αν θα είμαστε μαζί ή αν θα ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του» δήλωσε.

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα