Ένταση στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου και Γρηγοράκο [Βίντεο]

Ανέβηκαν οι τόνοι στη βουλή ανάμεσα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου αντιπρόεδρο της βουλής Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που μιλούσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης, ανέβηκε στο προεδρείο η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ζητώντας να της δώσει το λόγο ο κ. Γρηγοράκος αλλά εκείνος αρνήθηκε και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

«Ήρθε η σειρά σας και δεν ήσασταν εδώ» της είπε ο κ. Γρηγοράκος παρακαλώντας την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κατέβει από το προεδρείο.

«Έλεος σεβαστείτε το κοινοβούλιο. Δεν μπορείτε να παίρνετε το λόγο όποτε θέλετε. Μπείτε στην οικογένεια του κοινοβουλίου», συνέχισε, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να επιμένει να της δώσει το λόγο.

«Δεν σας τον δίνω, δεν τον δικαιούστε», είπε.

Στην αντιπαράθεση μπήκε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος επεσήμανε ότι δεν γίνεται να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά και ζήτησε να δοθεί ο λόγος στην κυρία Κωνσταντοπούλου, όπως δόθηκε χθες στον Άδωνι Γεωργιάδη κατ” εξαίρεση επειδή μετέχει στην προανακριτική επιτροπή.

«Ήταν γραμμένη, δεν ήταν εδώ. Δεν μπορώ να ξέρω πότε θα έρθει», απάντησε ο κ. Γρηγοράκος, δίνοντας το λόγο στον κ. Βορίδη να συνεχίσει.

Στη συνέχεια η κα. Κωνσταντοπούλου έδωσε την απάντηση της:

Ζ.Κ.: Είπατε ότι δεν ήμουν παρούσα στην εκφώνηση του ονόματός μου

Λ.Γ. : Μη βάζετε λόγια σε μένα

Ζ.Κ.: Θέλετε να δημιουργείτε εντυπώσεις και με στοχοποιείτε συνεχώς

Λ.Γ. : Δεν είπα ότι εκφώνησα το όνομά σας. Είπα ότι απουσιάζατε από τη βουλή.

Ζ.Κ. : Ήμουν στην αίθουσα γερουσίας…

Λ.Γ.:Δεν σας δίνω το λόγο…

Λ.Γ. Δώστε μου το λόγο

Στο θέμα παρενέβη και πάλι ο Δημήτρης Παπαδημούλης ο οποίος επανέλαβε ότι ο Γιάννης Δραγασάκης έδωσε κατ’εξαίρεση το λόγο στον Άδωνι Γεωργιάδη την Τετάρτη.

«Δεν μπορεί ο καθένας που έρχεται στη βουλή και να παίρνει το λόγο όποτε θέλει» είπε ο κ. Γρηγοράκος, εκφράζοντας τη διαφωνία του με τον έτερο αντιπρόεδρο :»Εγώ δεν το δέχομαι αυτό που έκανε χθες . Ήταν εκτός διαδικασίας».

Στη συνέχεια, πάντως, η κυρία Κωνσταντοπούλου και απαντώντας στον κύριο Γρηγοράκο, είπε ότι ήταν στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης και δεν έκανε κοπάνα.

πηγή: enikos

Keywords
Τυχαία Θέματα