Γέννησε την ώρα που ήταν στο αεροπλάνο

Πολλές φορές για τις μέλλουσες μητέρες, ο ΄΄πελαργός΄΄χτυπά την πόρτα… τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Ένα τέτοιο παράξενο ραντεβού με το μωρό της είχε η Katherine Oyedoh που στην 37η εβδομάδα κύησης, το μωρό της αποφάσισε να έρθει σε αυτό τον κόσμο σε υψόμετρο 36.000 ποδών εν πτήση κάπου ανάμεσα στην Ατλάντα των ΗΠΑ και την Σενεγάλη.

Ιστορίες που αντέχουν στο χρόνο Απρίλιος 2012

Η αεροσυνοδός Susan Carnes στην διάρκεια της 30ης καριέρας της είχε πολλές παράξενες εμπειρίες μέσα στα αεροπλάνα. Ένας απροσδόκητος όμως τοκετός ήταν

κάτι πρωτόγνωρο τόσο για εκείνη όσο και για τους δεκάδες επιβάτες της πτήσης.΄΄…Είδα την μητέρα πως καθόταν στην θέση της και πως βογκούσε και ήξερα τι θα συμβεί. Την ρώτησα αν ένιωθε πως έσπασαν τα νερά και μου είπε ναι. Και εκεί κατάλαβα πως στο αεροπλάνο θα ερχόταν ένα μωρό…΄΄.

Στο αεροσκάφος υπήρχε έναν καθηγητής ιατρικής που αμέσως ανέλαβε την δύσκολη αποστολή έχοντας ως βοηθό και μαία, την έμπειρη…αεροσυνοδό. Ότι υπήρχε μέσα στο αεροσκάφος γρήγορα απετέλεσε εξοπλισμό μιας μαιευτικής κλινικής…εν πτήση. Ένα ψαλιδάκι νυχιών, γάντια κουζίνας χαρτοπετσέτες και…κορδόνια παπουτσιών που έδωσε ένας επιβάτες για να χρησιμοποιηθούν για την την κοπή του ομφάλιου λώρου ήταν τα απαραίτητα ιατρικά εργαλεία.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια και δείτε το βίντεο: Ιστορίες που αντέχουν στο χρόνο – www.goodstory.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα