Στις 9 Μαϊου στην Ελλάδα “το θρίλερ των θρίλερ”

‘Το θρίλερ των θρίλερ’, χαρακτήρισε η Jane Levy το ‘Evil Dead’ στο οποίο πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός που έχει τον πρώτο ρόλο στο remake που σκηνοθετεί ο Fede Alvarez, δήλωσε πως όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της ταινίας, της είχε μείνει μία αίσθηση κατάθλιψης από τα φρικιαστικά πράγματα που βιώνει ο χαρακτήρας της στην ταινία.

«Δεν είναι πάντα καλό, αλλά κάποιες φορές δεν χρειάζεται καν να υποδύομαι. Είμαι τόσο κουρασμένη που απλά κλαίω, ή κρυώνω τόσο που το μόνο που θέλω είναι να πάω σπίτι μου, ακριβώς σαν το χαρακτήρα μου δηλαδή. Αυτό κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη μερικές φορές και πιο

ρεαλιστική», δήλωσε η Jane Levy και συνέχισε λέγοντας, «Θα μπορούσα να σας ονομάσω τα 10 πιο φρικτά πράγματα που μπορούν να σας συμβούν και αυτά τα 10, συμβαίνουν στο χαρακτήρα που υποδύομαι».

Η νεαρή ηθοποιός παραδέχεται ότι το να πάρει μέρος σ΄αυτή την ταινία ήταν μία εξαντλητική διαδικασία και εξήγησε ότι σωματικά ήταν ιδιαίτερα κουραστικό. Συμπλήρωσε ότι το δυσκολότερο κομμάτι ήταν οι δραματικές καταστάσεις στην ταινία όπου περιείχαν και συναίσθημα.

Το ‘Evil Dead’ βγαίνει στις αίθουσες στην Ελλάδα στις 9 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα