Γράφει ο Νίκος Ζαχαριάδης: Μαθήτρια παρέλασε με λίστες αντί για παπούτσια!

Τον γύρο του διαδικτύου, με άφθονα ηρωικά σχόλια συμπαράστασης κάνει από χθες η εικόνα μιας σημαιοφόρου που παρέλασε φορώντας λίστες με ονόματα αντί για γόβες θέλοντας να στείλει συμβολικό μήνυμα διαμαρτυρίας.

Ένα πρωτότυπο τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση της χώρας μας, αλλά και να συμπαρασταθεί στον Κώστα Βαξεβάνη, διάλεξε μια μαθήτρια κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρέλασης, φορώντας αντί για παπούτσια, λίστες με ονόματα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εικόνα της «Ξυπόλητης

Σημαιοφόρου με τις Λίστες» πυροδότησε ακαριαία τα social media: Κάποιοι είπαν ότι πρόκειται για μια νέα λίστα με καταθέτες σε Ελληνικές τράπεζες, καθώς ήρθε επιτέλους η ώρα να βγούν και αυτοί στη φόρα, αφού σίγουρα κάποιο από αυτούς δεν έχουν φορολογηθεί γι’ αυτές!

Επίσης, κάποιοι άλλοι, μέσω twitter κυρίως, υπστήριζαν ότι η «Πασιονάρια με τα Λιστοπάπουτσα«, έχει στην κατοχή της τη λίστα φωτιά με τα στοιχεία των ιδιοκτητών Cayenne και ζητούσαν από τους followers να το διαδώσουν.

Πριν τελειώσει η παρέλαση, έβγαλε ανακοίνωση ο Γιώργος Τράγκας, δηλώνοντας ότι αν βρίσκεται το όνομά του στη λίστα της μαθήτριας, πρόκειται για παλιό λογαριασμό που τώρα έχει κλείσει.

Αργά το βράδυ, έγινε γνωστό ότι η εισαγγελία Αθηνών, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης της μαθήτριας, αλλά το θέμα κόλλησε γιατί κανείς από όσους έσπευσαν να ερμηνεύσουν την συγκλονιστική και γεμάτη συμβολισμό πράξη της, δεν είχε σκεφτεί να ρωτήσει την ίδια, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς το όνομά της!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Πηγή: protagon.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα