Κριτική και από τον Κιουτσούκη στη ΝΔ: Διορθώστε το λάθος πριν γίνει ολέθριο

«Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είμαστε η παράταξη που δίνει λύσεις σε κάθε δύσκολη καμπή της πατρίδας» είπε από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ, το μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Καλογερόπουλος.

«Μπαίνουμε τώρα στη φάση των μεταρρυθμίσεων, που έχει ανάγκη ο τόπος. Δεν συγκυβερνούμε με το ΠΑΣΟΚ, συνεργαζόμαστε για τη σωτηρία της χώρας» σημείωσε.

«Τους φίλους, που έφυγαν από το κόμμα, δεν τους ξεχνάμε» ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του και πρόσθεσε: «Ξέρουμε

τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος».

«Οφείλουμε να μετατρέψουμε την παράταξη σε δύναμη διάσωσης της Ελλάδος, να ανοίξουμε τις πόρτες σε ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν» συνέχισε ο κ. Καλογερόπουλος και μίλησε για τις αναμετρήσεις των εκλογών και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Στη μάχη να μπουν μπροστά νέοι ανθρωποι» επισήμανε και υπογράμμισε πως «οι εκλογές δεν κερδίζονται από γραφεία και σαλόνια».

«Η παράταξή μας να βγει στην κοινωνία. Να ξαναφέρουμε κοντά μας όσους έφυγαν» σημείωσε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα, Νίκος Κιουτσούκης, μιλώντας στο συνέδριο της ΝΔ εκτίμησε ότι το πρόγραμμα είναι λάθος και δεν βγαίνει.

«Αγωνιζόμαστε για να αλλάξει πορεία η χώρα, να αλλάξει πολιτική. Το μήνυμα να πάει από άκρο σε άκρο. Διορθώστε το λάθος πριν γίνει ολέθριο» ανέφερε.

Keywords
Τυχαία Θέματα