Μιχελογιαννάκης: Αν λυγίσουμε κι άλλο τον βουλευτή θα έχουμε δρόμους με καλάσνικοφ

«Μπλέξαμε τα μπούτια μας με τα έσοδα και τα έξοδα» ανέφερε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Alpha και στον Σπύρο Χαριτάτο ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Διαβάστε τι είπε:

Για τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις:

Είναι ήδη προαποφασισμένο ότι θα πάρουν χρήματα από τους μισθούς και τις  συντάξεις και όλα τα σενάρια έρχονται γύρω απ’ αυτό. Στην προγραμματική συμφωνία έλεγε ότι δεν θα είναι οριζόντιες οι περικοπές; Είναι

οριζόντια τα μέτρα. Είχαμε πει να μην είναι οριζόντια τα μέτρα; Πρώτο ατόπημα.

Μπλέξαμε τα μπούτια μας με τα έσοδα και τα έξοδα. Το μνημόνιο λέει 11,5 δις έξοδα. Ό, τι μας συμφέρει βάζουμε. Άλλος βάζει την ύφεση, άλλος θέλει να βάλλει τα έσοδα που το τελευταίο τρίμηνο δεν θα εισπραχθούν.

Για τα μέτρα:

Αυτά τα μέτρα, με τον τρόπο που ακούγεται ότι θα έρθουν, δεν θα τα ψηφίσω. Αν θα ψήφιζα, θα ήμουν ο πλέον ασυνεπής πολιτικός που έχει βγει ποτέ. Να έρχομαι τώρα να αθετώ την προγραμματική συμφωνία, να αθετώ το πρόγραμμα, να αθετώ τις προσπάθειες που κάνει το κόμμα μου;

Να μη λυγίσουμε άλλο τον Βουλευτή.  Αν τον λυγίσουμε, αν τον ισοπεδώσουμε, αν τον εκφοβίσουμε, αν τον εκβιάσουμε και σήμερα που το ζητούμενο κάθε ανθρώπου είναι να ξαναφτιαχτεί η σχέση πολίτη- πολιτικού, να φύγει το παλιό και το σάπιο και να έρθει η επόμενη μέρα στην Ελλάδα, θα έχουμε δρόμους με καλάσνικοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα