Στην Βουλή η δικογραφία για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή

Tο δρόμο για τη Βουλή πήρε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή για την επίθεση στον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη

Ο φάκελος με το υλικό της προανάκρισης διαβιβάστηκε νωρίτερα από την αστυνομία στην Εισαγγελία. Αφορά στα αδικήματα της απόπειρας σωματικής βλάβης και της εξύβρισης.

Με βάση τις μαρτυρίες ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

επιτέθηκε φραστικά εναντίον του Γιώργου Καμίνη, ενώ προσπάθησε να χειροδικήσει εναντίον του. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες στην προσπάθεια των ανδρών ασφαλείας να τον εμποδίσουν δέχθηκε το χτύπημα ένα μικρό κορίτσι.

Λόγω της βουλευτικής ιδιότητας του Γιώργου Γερμενή θα πρέπει να αποφασίσει πλέον η Βουλή εάν θα υπάρξει άρση της βουλευτικής του ασυλίας ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και έτσι οι δικαστικές αρχές αναμένεται να στείλουν άμεσα τα στοιχεία στο Κοινοβούλιο.

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή απαντά … με το ίδιο νόμισμα καταθέτοντας μηνύσεις τόσο εναντίον του Δημάρχου της Αθήνας όσο και εναντίον των αστυνομικών.
Η Χρυσή Αυγή κατηγορεί τον Γ. Καμίνη για συκοφαντική δυσφήμιση και τους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος τόσο σε ότι αφορά στα επεισόδια του Συντάγματος, όσο και σε ότι αφορά στο επεισόδιο εναντίον του Δημάρχου της Αθήνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα