Συγκλονιστικό βίντεο-Κάνουν έξωση σε γηροκομείο στο Αγρίνιο και μεταφέρουν ανήμπορους ηλικιωμένους

Δραματικές είναι οι σκηνές που διαδραματίστηκαν σε ιδιωτικό γηροκομείο στο οποίο έγινε έξωση, στο κέντρο του Αγρινίου.

Οι συγγενείς των ηλικιωμένων, όσοι μπόρεσαν να καταφτάσουν, είναι έξαλλοι με την ιδιοκτήτρια του γηροκομείου, αφού όπως είπαν δεν ενημερώθηκαν από κανέναν για το πρόβλημα και την έξωση, με αποτέλεσμα να βρεθούν προ τετελεσμένων και να μην είναι προετοιμασμένοι ώστε να βοηθήσουν τους συγγενείς τους.

Οι συγγενείς καταφέρονται ευθέως κατά της ιδιοκτήτριας του γηροκομείου, που βρισκεται

στην αρχή της οδού Σουλίου, με την οποία νωρίτερα είχε έντονο καυγά έτερος συγγενής, που της ζήτησε τα χρήματα που έδωσε πίσω, με αποτέλεσμα η ιδιοκτήτρια να λιποθυμήσει και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Παράλληλα, επιρρίπτουν ευθύνες και στους δικαστικούς επιμελητές κλπ αρμοδίους, τονίζοντας πως έπρεπε να δοθεί μια διορία λίγων ημερών ώστε η απομάκρυνση των γερόντων να γίνει ομαλά. Όπως τους έγινε γνωστό όμως, εδώ και εβδομάδες η ιδιοκτησία του γηροκομείου είχε ενημερωθεί για την έξωση, η οποία έκρινε όμως σκόπιμο να μην τους ενημερώσει

Η μεταφορά των ηλικιωμένων γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα οι ηλικιωμένοι , που κοιτούν ξαφνιασμένοι τα όσα συμβαίνουν , να ταλαιπωρούνται ακόμη περισσότερο.

Πηγή: agriniopress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα