Συνελήφθησαν 3 απατεώνες που πλαστογραφούσαν έντυπα φιλανθρωπικού συλλόγου

Πλαστογραφούσαν έντυπα φιλανθρωπικού συλλόγου για να διενεργούν έρανο δήθεν υπέρ της ενίσχυσής του, αλλά στην πραγματικότητα ενίσχυαν τις… τσέπες τους οι τρεις απατεώνες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Ποροΐων σε χωριό των Σερρών!

Οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κερκίνης εντόπισαν πρώτοι τους δράστες τη στιγμή που επιχειρούσαν να κάνουν έρανο στα σπίτια της κοινότητας Λιβάδια Σερρών και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους, οι οποίοι τους εντόπισαν και διαπίστωσαν από τον έλεγχο ότι δεν διέθεταν την σχετική άδεια. Οι ύποπτοι ηλικίας 41, 65 και 70 χρόνων οδηγήθηκαν

στο τμήμα της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι το έντυπο υλικό που πωλούσαν έναντι δύο ευρώ έφερε τις ενδείξεις του συγκεκριμένου συλλόγου, όμως ήταν πλαστό και πανομοιότυπο με το γνήσιο!

Στην κατοχή των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για διενέργεια παράνομου εράνου, απόπειρα απάτης και πλαστογραφία, βρέθηκαν ακόμη φυλλάδια, πέντε πιστοποιητικά Πρωτοδικείου για την αναγνώριση του σωματείου και 170,4 ευρώ.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα