ΤΩΡΑ: Πεδίο μάχης η Πάτρα- «Βρέχει» μολότοφ και δακρυγόνα [2 βίντεο]

Εκτεταμένα επεισόδια βρίσκονται αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην Πάτρα με συγκρούσεις αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τι συμβαίνει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα:

νεότερη ενημέρωση 19.38΄

Ζημιές προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστιές στο βιβλιοπωλείο Ροδόπουλου στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Φιλοποίμενος, ενώ πετούν και σπάνε όποιο δίκυκλο βρεθεί παρκαρισμένο

μπροστά τους.

νεότερη ενημέρωση 19.35΄

Πέφτουν «βροχή» τα χημικά και τα δακρυγόνα στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Γούναρη, ενώ τα άτομα του αντιεξουστικού χώρου προχωρούν προς την Κορίνθου.

νεότερη ενημέρωση 19.21΄

Ενα άτομο, έξω από το σούπερ-μάρκετ Βερόπουλος στην Γούναρη αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

νεότερη ενημέρωση 19.11΄

Σε πεδίο μάχης έχει μετατραπεί αυτή την ώρα η οδός Γούναρη. Ατομα του αντιεξουαστικού χώρου έχουν βάλει φωτιά σε κάδους, και πετούν μολότωφ, ενώ η αστυνομία απαντά με ρίψη πολλών χημικών.

Δείτε το βίντεο από το patrastimes.gr

νεότερη ενημέρωση 19.02΄

Ενταση επικρατεί αυτή την ώρα στο τέλος της πορείας, καθώς ομάδα αντιεξουσαστών συγκρούεται με την αστυνομία πετώντας μολότωφ, ενώ η αστυνομξάι απαντά με δακρυγόνα.

Η ομάδα των νεαρών έχει ήδη σπάσει τζάμια και καθρέφτες έξω από κατάστημα στην Οθωνος-Αμαλίας, ενώ έχουν σπάσει και σημεία της τζαμαρίας σσε υποκατάστημα της Eurobank και έχει προκαλέσει φθορές και σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο από το attacktv.gr

Πηγή: patrastimes.gr-attacktv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα