Τσίπρας: Έρχονται νέα μέτρα τον Φεβρουάριο [BINTEO]

Επίθεση εναντίον της τρικομματικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Α. Τσίπρας ο οποίος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «επικήδειο την ομιλία του Πρωθυπουργού» και καλωσόρισε τον Αντώνη Σαμαρά στο Κοινοβούλιο, καθώς όπως είπε είχε να έρθει στη

βουλή από τις προγραμματικές δηλώσεις πριν από 4 μήνες.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι αυτό δεν είναι το τελευταίο πακέτο των μέτρων. «Έρχονται και νέα μέτρα τον Φεβρουάριο» υπογράμμισε και απευθυνόμενος τόσο στον κ. Σαμαρά όσο και στον κ. Βενιζέλο είπε: «Μην κατηγορείται εμάς για προνόμια. Τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τόσα χρόνια ευθύνονται για το πελατειακό κράτος. Δεν λογαριάζεται ούτε το Σύνταγμα, ούτε τις αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις».

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στον πιθανό ανασχηματισμό επεσήμανε, κατηγορώντας τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την λίστα Λαγκάρντ: «Ακούω ότι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα γίνει ο Ευ. Βενιζέλος. Προτείνω να του δώσετε την αρμοδιότητα για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Βάλτε και τον Βαξεβάνη αναπληρωτή υπουργό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Keywords
Τυχαία Θέματα