Alpha Bank: Καθοριστικής σημασίας η εξαγορά της Εmporiki Bank

Η εξαγορά της Εμπορικής Τράπεζας από την Alpha Bank αποτελεί ένα βήμα καθοριστικής σημασίας για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων της Alpha  Bank.
Η

δημιουργία ενός ισχυρού ιδιωτικού τραπεζικού πυλώνα, με την συνένωση των δυο τραπεζών ,δύο εκ των παλαιότερων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας με κοινό προσανατολισμό στον τομέα της επιχειρηματικής και στεγαστικής πίστης, αναμένεται να δημιουργήσει άμεσα οφέλη σε επίπεδο κεφαλαίων, δεδομένης της πρόσφατης κεφαλαιακής ενίσχυσης ύψους  3 δισ. ευρώ από την Crédit Agricole, αλλά  και σημαντικές συνέργειες μεσοπρόθεσμα, επισημαίνεται στο δελτίο της Alpha.

σχετικά άρθραH νέα καμπάνια του ΟΤΕΟ Μυτιληναίος δεν αγοράζει το βωξίτη της S&B – Ναυάγησε η συμφωνία του 2011Νέο προϊόν της Profile για τις τράπεζεςΠέθανε το lifestyle στη ν Ελλάδα λέει ο Ευ. ΜυτιληναίοςΠοιοί επώνυμοι στηρίζουν νέους επιχειρηματίεςΔήλωση του Προέδρου ΕΒΕΑ Κ. ΜίχαλουΣτις τράπεζες περνούν ακίνητα – “φιλέτα” της ΒωβόςΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΛΒΕΤΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ 51% ΤΗΣ FOLLIE-FOLLIEΡευστότητα και οφειλές δημοσίου στο επίκεντρο της συνάντησης Α. Merkel – επιχειρηματιώνΦΑΓΕ: «Μετακομίζει» την έδρα στο Λουξεμβούργο
Keywords
Τυχαία Θέματα