Kατασχέθηκαν 6,5 κιλά χασίς

Πάνω από 6,5 κιλά χασίς κατέσχεσαν  οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Σάμου καθώς και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος στο Καρλόβασι.

Αρχικά εντόπισαν  240 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και στη συνέχεια άλλα 3,1 κιλά. Η άλλη ποσότητα εντοπίστηκε από το αστυνομικό τμήμα.

Συνελήφθη ένας 38χρονος από τα Κοντακέικα ο οποίος είχε στην κατοχή του 3 κιλά και 150 γραμμάρια χασίς, μια ζυγαριά ακριβείας και σε ένα θερμοκήπιο 2 δενδρύλλια.

Ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε και στην οικία δύο φοιτητών στην πόλη του Καρλοβάσου μια αυτοσχέδια φυτεία 15 δενδρυλλίων όπου υπήρχαν λαμπτήρες και

όλα τα απαραίτητα μέσα για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων.

σχετικά άρθραΤο ράλι των ελληνικών ομολόγων και τα hedge fundsH Alpha Bank εξαγοράζει το σύνολο των μετοχών εκδόσεως της Εμπορικής Τραπέζης Α.Ε.Κινητοποιήσεις και απεργίες Τετάρτη – ΠέμπτηStandard & Poor΄s: Υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Εθνικής ΤράπεζαςΤο Νοέμβριο η λύσηΝέο «χτύπημα» του George Soros. στη ΓερμανίαΠρόταση ΕΣΕΕ-ΓΣΕΒΕΕ για να ζήσει ο ΕΟΠΥΥΠοιοί επώνυμοι στηρίζουν νέους επιχειρηματίεςΣτα φθηνά ανώνυμα γενόσημα επιμένει η τρόικα – Περικοπές 950 εκατ. Ευρώ στην ΥγείαΟ Πρωθυπουργός αισιοδοξεί…
Keywords
Τυχαία Θέματα