Άγριο “κάρφωμα” των ελεγκτών της τρόικας στον Α.Τσίπρα – Τους έφερε για να μας πουν “η τρόικα ήταν απαραίτητη”!

Επίθεση στον κ. Αλέξη Τσίπρα που …χαμένοι στη μετάφραση δεν πήραν χαμπάρι στη Βουλή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε ο επικεφαλής της ομάδας του ευρωκοινοβουλίου Οτμαρ Κάρας που έχει αναλάβει την έρευνα για το αν η τρόικα χρησιμοποίησε

αντιδημοκρατικές τακτικές προκειμένου να επιβάλλει τα προγράμματα προσαρμογής στην Ελλάδα.

Ο αυστριακός βουλευτής αφού επισήμανε ότι “η τρόικα ήταν απαραίτητη, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ήταν έτοιμη να επιλύσει μόνη της την κρίση χωρίς τα σωστά εργαλεία”, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε στο Στρασβούργο με τον κ. Τσίπρα στην οποία, όπως είπε, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν του κατέθεσε καμία πρόταση, δεν προχώρησε σε καμία κριτική, παρα μόνο επαναλάμβανε ότι στηρίζει το ευρωκοινοβούλιο και την έρευνα του!

Ητοποθέτηση του Αυστριακού ευρωβουλευτή πέρασε χωρίς αντίδραση από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στην αίθουσα και αυτό γιατί η μεταφράστρια έκανε το λάθος να πει αντί για Τσίπρας… Κύπρος!

Ο κ. Κάρας απαντώντας σχετικά σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες είπε «είπα Τσίπρας. Δεν θα μπορούσα άλλωστε να ρωτάω μια χώρα!» ενώ πρόσθεσε ότι θα επαναλάβει όσα είπε και στην αυριανή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

Original article: Άγριο “κάρφωμα” των ελεγκτών της τρόικας στον Α.Τσίπρα – Τους έφερε για να μας πουν “η τρόικα ήταν απαραίτητη”!.

Keywords
Τυχαία Θέματα