ΑΓΡΟΤΕΣ: Κατεβαίνουν αύριο στην Αθήνα

Επαφές με εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων στην Αθήνα θα έχουν αύριο αντιπροσωπείες αγροτών από τη Θεσσαλία και από τη βόρεια Ελλάδα, ενώ οι συνάδελφοί τους της Πελοποννήσου έδωσαν δυναμικό παρών σε πέντε μπλόκα.

Από την άλλη πλευρά, στη Θεσσαλονίκη, οι αγρότες που βρίσκονταν στην περιοχή του αεροδρομίου αποφάσισαν να γυρίσουν στα

χωράφια τους, καθώς εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι μετά από συνάντηση που είχαν με τον γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Ξενοφώντα Βεργίνη.

Στην Πελοπόννησο μετά τη χθεσινή κατάληψη των διοδίων Σπαθοβουνίου και την διανομή πορτοκαλιών στους διερχόμενους οδηγούς, σήμερα οι αγρότες πήγαν στα διόδια Ζευγολατιού Κορινθίας, στο 95ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών και για μία ώρα περίπου σήκωσαν τις μπάρες αφήνοντας να περνούν χωρίς να πληρώνουν οι διερχόμενοι οδηγοί.

Στη συνέχεια οι αγρότες αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα.Αύριο στα δικαστήρια της Κορίνθου, θα δικαστούν οι τέσσερις αγρότες που συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης κατά την διάρκεια επεισοδίων στο μπλόκο του Βέλου, όταν προσπάθησαν να καταλάβουν την εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα