Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής – Δηλώσεις βουλευτών της

-Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε πριν από λίγο στο επίσημο site του κόμματος, γίνεται λόγος «πρωτοφανή απόφαση», ενώ προγραμματίζεται και κινητοποίηση μελών έξω από τη ΓΑΔΑ.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής : «Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος

συνελήφθη και τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις βουλευτές και περίπου τριάντα στελέχη έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν για “εγκληματική οργάνωση”. Καλούνται όλοι οι Συναγωνιστές σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση».

- «Οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν στο 15%. Ηρθα για να παραδοθώ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γερμενής της Χρυσής Αυγής στη ΓΑΔΑ. “Ξηλώσανε την Αστυνομία και την ΕΥΠ για να καταφέρουν να μας συλλάβουν”

- Κινητοποιήσεις μελών τους έξω από τη ΓΑΔΑ, προγραμματίζει η Χρυσή Αυγή, με τον βουλευτή Π. Ηλιόπουλο, αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου, να έχει αναλάβει ρόλο συντονιστή μετά τη σύλληψη της ηγετικής ομάδας.
Ο ίδιος σε επικοινωνία με στελέχη και μέλη του ακροδεξιού κόμματος, δηλώνει πως «Η Χρυσή Αυγή είναι ενωμένη σαν μια γροθιά» καλώντας τους σε «εγρήγορση».

Keywords
Τυχαία Θέματα