Αποκρατικοποιήσεις: Προσφορές για ιδιοκτησίες σε Αττική, Πειραιά και Ρέθυμνο δέχεται η ΤτΕ

Προσφορές για την πώληση ή παραχώρηση – εκμετάλλευση ιδιοκτησιών της στους νομούς Αττικής, Πειραιώς και Ρεθύμνου, δέχεται η Τράπεζα της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η ΤτΕ δέχεται προσφορές για:

1) Την αγορά, ή παραχώρηση – εκμετάλλευση με σύμβαση ορισμένου χρόνου, ενός

οικοπέδου ιδιοκτησίας της κειμένου στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου του Νομού Αττικής, επί των οδών Μουσών, Τερψιχόρης και Λεωφ. Ποσειδώνος. Το άνω οικόπεδο έχει επιφάνεια 4.551,65m2 και βρίσκεται στο υπ’ αριθμόν 32 οικοδομικό τετράγωνο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου Αττικής.

2) Την αγορά, ή παραχώρηση – εκμετάλλευση με σύμβαση ορισμένου χρόνου, ενός οικοπέδου ιδιοκτησίας της κειμένου στο Δήμο Ρεθύμνου Κρήτης του Νομού Ρεθύμνης, επί των οδών Κουντουριώτη, Ασκούτση και Μαρούλη. Το άνω οικόπεδο έχει επιφάνεια 412,00m2 και βρίσκεται στο υπ’ αριθμόν 80 οικοδομικό τετράγωνο του Δήμου Ρεθύμνου Κρήτης.

3) Την αγορά ενός ακινήτου στον Πειραιά, το οποίο μέχρι πρότινος στέγαζε το εκεί Υποκατάστημα της Τράπεζας και αποτελεί ιδιοκτησία της. Το προς πώληση κτίριο βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 1 και Μακράς Στοάς, αποτελείται από ανωδομή τεσσάρων (4) ορόφων συνολικής επιφάνειας 2.724,00m², υπόγειο δύο (2) ορόφων συνολικής επιφάνειας 1.548,00m² και έχει χαρακτηρισθεί ως διατηρητέο κτίριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα