ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΡΟΥΤΣΗ- ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ – ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ “35″

Στον εισαγγελέα οδηγούνται τα 35 μέλη του ΠΑΜΕ που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης για την κατάληψη στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για.διατάραξη κοινής ειρήνης και απρόκλητες φθορές. Μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν συγκέντρωση στις 8 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως καταλήγοντας στα δικαστήρια, για να συμπαρασταθούν στους 35 συλληφθέντες, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν από την ΓΑΔΑ,

λίγο μετά τις 09:00. Οι χθεσινές συλλήψεις προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, που έκαναν λόγο για «κυβερνητική καταστολή»,ενώ το ΠΑΜΕ υποστηρίζει ότι τα μέλη του δεν προξένησαν καμία ζημιά στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Για κατασκευασμένο κατηγορητήριο και προβοκάτσια της κυβέρνησης κάνει λόγο το ΠΑΜΕ αναφερόμενο στις ζημιές που λέει η κυβέρνηση ότι έγιναν στο γραφείο του υπουργού Εργασίας μετά τη χθεσινή κατάληψη.

«Οι κατασκευασμένες κατηγορίες, η προβοκάτσια της κυβέρνησης με τις φωτογραφίες με τα στημένα σκηνικά που έδωσε στη δημοσιότητα, τρεις ώρες μετά τη βίαιη προσαγωγή των συνδικαλιστών – στελεχών του ΠΑΜΕ (προέδρων Ομοσπονδιών, σωματείων, μελών Δ.Σ.) και που έπαιξαν τα περισσότερα ΜΜΕ παρουσιάζοντάς τις ως αληθινές, θα πρέπει να καταδικαστούν από το λαό, τους εργαζόμενους, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Το ΠΑΜΕ δεν πρόκειται να δέσει τα χέρια του, έχουμε εμπειρία την πλούσια ιστορία των σκληρών ταξικών αγώνων στη χώρα μας, δε μας φοβίζουν. Οι αγωνιστές δεν τρομοκρατούνται, οι εργαζόμενοι οργανωμένα να δώσουν στην κυβέρνηση αυτό που της αξίζει» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οπως τονίζει: «Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η κυβέρνηση δεν πήρε όλα τα μέτρα της και είναι εξόφθαλμη η προβοκάτσια από τους κακούς σκηνοθέτες της, καθώς φαίνονται μετακινήσεις επίπλων, φωτιστικών, καρεκλών κλπ, από φωτογραφία σε φωτογραφία».

ΓΙΑ ΤΑΞΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΛΛΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΙ

Η ηλεκτρονική σελίδα του ΣΚΑΙ δημοσιεύει σήμερα φωτογραφίες από γραφείο του υπουργείου μετά την αποχώρηση των μελών του ΠΑΜΕ κάτι που ενόχλησε τους τελευταίους, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για κατασκευασμένο υλικό.Άμεσα υπήρξε ανακοίνωση από τα μέλη, η οποία αναφέρει τα εξής:«Το ΠΑΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις ανωτέρω φωτογραφίες αναφέροντας τα εξής: “Ο σταθμός του Αλαφούζου (ΣΚΑΪ) εκδηλώνοντας για μια ακόμα φορά το ταξικό του μίσος στο ΠΑΜΕ και στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και προκειμένου να πείσει για το πόσο καλά έκαναν τα ΜΑΤ και συνέλαβαν και χτύπησαν τους εκπροσώπους των συνδικάτων, επανέλαβε για μια ακόμα φορά τον εαυτό του. Ανέβασε στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο κατασκευασμένες φωτογραφίες απ΄ το γραφείο δήθεν του Υπουργού Εργασίας με πεταμένα χαρτιά και έπιπλα, για να πείσει για το βανδαλισμό των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ και των συνδικάτων. Καλή η προσπάθεια και αντάξια της ιστορίας τους, αλλά τέτοιες προβοκάτσιες έχει αντιμετωπίσει και άλλες και από πιο ικανούς το ταξικό κίνημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα