ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ, ΛΕΕΙ Ο ΜΙΧ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ!

ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ… ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Π. Καμμένος είπε ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποκρύπτουν την αλήθεια για τη βιωσιμότητα

του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κρύβοντας από τη Βουλή την έκθεση της Black Rock και ότι χάρισαν την ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να διαγραφούν τα δικά τους δάνεια «Τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας εξυπηρετούνται κανονικά. Τα χρέη της δεν έχουν πάει σε διαγραφή», απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Η έκθεση της Black Rock λέει πως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι η πιο υγιής Τράπεζα με το πιο υγιές χαρτοφυλάκιο, παρενέβη ο Π. Λαφαζάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Μοιράζετε δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες. Εκποιείτε εδώ τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά ως οικόπεδο με μια ρύθμιση», συμπλήρωσε.

«Δεν υπάρχουν τραπεζίτες σήμερα», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από το ΠΑΣΟΚ. «Οι άνθρωποι αυτοί έχουν χάσει πλέον τις τράπεζές τους, οι οποίες ανήκουν στο ελληνικό Δημόσιο. Πρέπει να αποφασίσετε πως η χώρα έχει μπει σε νέα φάση. Εσείς υποτιμάτε τους πολίτες και τους θεωρείτε ιθαγενείς».

Επί της ουσίας του συζητούμενου νομοσχεδίου για τους Οργανισμούς Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες και τις Ανώνυμες Εταιρείες Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων, σημειώνεται η απόφαση της Δημοκρατικής Αριστεράς να δηλώσει «παρών» στις διατάξεις που αφορούν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, με την Ασημίνα Ξυροτήρη να ζητά να υπάρξουν «ρήτρες και προϋποθέσεις», ώστε με τις ανακεφαλαιοποιήσεις και τα επιχειρησιακά σχέδια, οι τράπεζες να χρηματοδοτήσουν την πραγματική οικονομία.

«Οι τράπεζες σε κάθε περίπτωση καταθέτουν σχέδιο αναδιάρθρωσης. Αν το παραβιάσουν, η διοίκηση περνά στο ελληνικό Δημόσιο», απάντησε ο Χρ. Σταϊκούρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα