ΔΗΜΑΡ: ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

ΤΟ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ανίκανο να χτυπήσει και να εισπράξει από την τεράστια δεξαμενή της φοροδιαφυγής, δε θα περάσει εύκολα από τη Βουλή τα όσα από χθες άρχισε να διαρρέει, προκειμένου να μετρήσει αντιδράσεις. «Δε θα περάσει, δε μπορεί να περάσει έτσι το φορολογικό νομοσχέδιο δεν θα έρθει στο τέλος στη Βουλή έτσι το φορολογικό νομοσχέδιο» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ

Ανδρέας Παπαδόπουλος για τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει σχετικά με το σχέδιο νόμου.

«Δεν θα μπορεί ο κόσμος να πληρώσει πρέπει να βρούμε εναλλακτικές. Πρέπει να δώσουμε βάρος στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της παραοικονομίας. Το φορολογικό πρέπει να είναι ελκυστικό για τους επενδυτές και φιλικό προς τους πολίτες. Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας με γνώμονα την κοινή λογική» τόνισε.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς τόνισε ότι «φτάσαμε σε τραγικό σημείο όποιος παίρνει πάνω από 870 ευρώ μεικτά από αυτόν τον άνθρωπο πας να πάρεις 45%.» «Όποιος παίρνει 1700 – 1800 ευρώ θεωρείται πλούσιος και οδηγείται στην αγχόνη» σημείωσε, επισημαίνοντας ότι δεν θα έχει πλέον χρήματα να πληρώσει τους φόρους.
«Θα καταργήσουμε ό,τι προέρχεται από το μνημόνιο σε 1 μόνο άρθρο και θα φτιάξουμε ένα νέο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης» πρόσθεσε ο κ. Τσουκαλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα