Δολοφονία Κατσουρή: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και οι 105 συλληφθέντες

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 105 χούλιγκαν, οι οποίοι προφυλακίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι με απόφαση ανακριτικών και εισαγγελικών Αρχών, κατηγορούμενοι για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Οι δικαστικές Αρχές έκαναν δεκτές τις αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν καταθέσει οι κατηγορούμενοι, επιβάλλοντας περιοριστικούς όρους, όπως απαγόρευση εισόδου στη χώρα για να την

παρακολούθηση αγώνων και καταβολής εγγυοδοσίας 1.000 ευρώ.

Εκτός φυλακής βρίσκονται συνολικά 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής. Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στην αποφυλάκιση του εντολέα του Ι.Τ., ιδιόκτητη επιχείρησης εστίασης πίσω από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Κούγια η αποφυλάκιση για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο ήρθε μετά τη μελέτη όλων των αντικειμενικών στοιχείων (αποτυπώματα, στοιχεία DNA, βίντεο, φωτογραφίες) -όπως αναφέρεται- από τα οποία δεν προέκυψε η παραμικρή συμμετοχή του στα κακουργήματα, για τα οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη.

Keywords
Αναζητήσεις
dolofonia-katsouri-eleftheroi-me-perioristikous-orous-kai-oi-105-syllifthentes.htm
Τυχαία Θέματα